Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 18 de novembre del 2020

'The Unbreakable Boy'.

Després d’aterrar a Shazam! L’estrella, que protagonitzarà el film biogràfic ‘American Underdog: The Kurt Warner Story’ i que està en desenvolupament, interpretarà al MVP de la Súper Bowl, Kurt Warner, per a Lionsgate. Doncs també la productora a escollit a Zachary Levi per encapçalar el repartiment del pròxim drama ‘The Unbreakable Boy’. Informació des de Deadline.

Escrit i dirigit per Jon Gunn (I Still Believe), la història es basa en la història real i el llibre del mateix nom de Scott M. LeRette amb Susy Flory. El resum del argument del film és el següent:

“Mai has conegut a un nen com l’Austin. No és sols un nen entre un milió...és un en quatre mil milions: les probabilitats de néixer amb una malaltia rara dels ossos trencadissos i autisme. Però el que fa que Austin sigui realment únic és la seva “cosmovisió” alegre, divertida i positiva de la vida que transforma i uneix a tothom als que l’envolten, especialment al seu pare, Scott (Zachary Levi), qui canvia la seva vida quan veu a Austin no com el símbol de quelcom trencat, però el triomf d’un esperit indestructible. Conèixer a Austin és saber que ser “indestructible” no es tracte de força física, sinó de força interior. Es tracte d’abraçar l’amor i la gracia, inclús en els moments més difícils”.

Els germans Erwin (I Can Only Imagine, I Still Believe) estan associats per a produir el projecte al costat de Kevin Downes a través de la seva productora Kingdom Story Company i Jerilyn Esquibel i Peter Facinelli. Kingdom Story Company també esta llesta per produir el film biogràfic de Kurt Warner protagonitzada també per Levi i de Lionsgate, que començarà la producció en algun moment del pròxim any després de que acabi la producció ‘The Unbreakable Boy’.

A més del film biogràfic i Unbreakable Boy, Levi s’està preparant per a tornar a interpretar a Shazam en la seva seqüela titulada ‘Shazam! Fury of the Gods’, que actualment està programat per estrenar-se el pròxim 02 de Juny de 2023 per a Warner Bros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada