Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 14 de novembre del 2020

'Lilo & Stitch Live-Action'.


Segons The Hollywood Reporter, Jon M. Chu (Crazy Rich Asians, Willow) es troba actualment en negociacions per a dirigir un remake live-action de ‘Lilo & Stitch’ per a Disney. Segons les informacions, Mike Van Waes ha escrit l’esborrany del film i la cerca d’un guionista per col·laborar amb Chu en el projecte ja està en marxa.

El film animat original, escrit i dirigit per Dean DeBlois i Chris Sanders, és una història centrada a Hawaii que explica el vincle format entre una nena humana solitaria anomenada Lilo i un alienígena amb aparença de gos anomenat Stitch, que està dissenyat per a ser una força de destrucció. La persecució d’estrangers, els treballadors socials i la idea del vincle d’una família estan en el procés.

Dan Lin i Jonathan Eirich de Rideback (Aladdin), produiran amb Ryan Halprin com a productor executiu de Rideback. Disney encara no ha confirmat si el remake live-action s’estrenarà als cinemes o en el servei de streaming Disney+.

El repartiment de veus de ‘Lilo & Stitch’ del 2002 incloïa a Chris Sanders, Daveigh Chase, Tia Carrere, Ving Rhames, David Ogden Stiers, Kevin McDonald, Jason Scott Lee, Zoe Caldwell i Kevin Michael Richardson. El film va recaptar un total de $273.144.151 a nivell mundial i va estrenar diverses seqüeles directes a vídeo, a més d’una sèrie de televisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada