Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 12 de novembre del 2020

‘The Fighting Shirley Chisholm’.

Danai Gurira (The Walking Dead, Avengers: Endgame, Black Panther) protagonitzarà ‘The Fighting Shirley Chisholm’, interpretant a la primera congressista negra Shirley Chisholm en el nou film sobre la històrica carrera presidencial de 1972, segons Variety.

‘The Fighting Shirley Chisholm’ estarà dirigit per Cherien Dabis (Ramy, Little Voice, Ozark) a partir d’un guió del nominat al Emmy Adam Countee (Silicon Valley, Run, The Mindy Project).

El film no es descriu com un film biogràfic, sinó que es centrarà més en la campanya i en com “Chisholm Trail estava poblat per joves que cercaven un canvi social i polític durant un dels moments més turbulents de la història dels Estats Units”. En aquell moment, Chisholm ja havia fet història com la primera congressista negra i, segons una descripció del article, “va reconèixer que podia fer un canvi real desafiant el status quo a través dels seus esforços per guanyar prou delegats per parlar en nom de la gent en la Convenció Democràtica”.

Stephanie Allain produirà el projecte a través de la seva companyia Homegrown Pictures. Gabrielle Ebron serà productora executiva.

‘The Fighting Shirley Chisholm’ s’havia creat per a Amazon Studios anteriorment, amb Viola Davis com a actriu principal i productora sota la seva companyia JuVee Productions. Chisholm ha estat interpretada recentment en la petita pantalla per Uzo Aduba (Orange is the New Black) en la mini sèrie Mrs. America, per la que Duba va guanyar un Emmy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada