Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 de novembre del 2020

'Pink Panther'.


Després de fer el seu debut com a director amb l’adaptació de ‘Sonic the Hedgehog’ amb Ben Schwartz posant la veu a Sonic i protagonitzat per James Marsden, Tika Sumpter i Jim Carrey com a Dr. Robotnik, Jeff Fowler ha trobat un altre projecte important, ja que MGM l’ha escollit per a dirigir un nou film de Pink Panther, segons The HollywoodReporter.

El nou film, que està essent escrit per el coguionista de ‘Bad Boys for Life’, Chris Bremner, canviarà la perspectiva de la història del maldestre inspector Jacques Clouseau, el personatge central de tots els films anteriors, del felí protagonista, que apareixia en els crèdits d’inici de tots els films dirigits per Peter Sellers i protagonitzats per Steve Martin i va ser el cap davant de diverses sèries de animació en les dècades posteriors. Tot i que els detalls exactes no estan clars actualment per a la història, les fonts informen que el film es centrarà en un inspector tranquil que té al personatge principal com un amic imaginari després d’un esdeveniment traumàtic i serà una producció híbrida live-action/CGI.

“Popular en tot el món, el llegat de la icònica Pink Panther ha perdurat durant més de 50 anys i segueix sent descobert per les noves generacions”, van dir Michael De Luca, president de MGM Film Group i Pamela Abdy, presidenta de MGM Film Group, en un comunicat. “Estem molt feliços d’unir-nos a Jeff, Chris, Larry, Julie, Dan, Jonathan, Walter i Ryan per a portar-nos una de les franquícies més estimades de MGM a la gran pantalla i d’una manera que l’audiència no ha vist mai abans”.

El film serà produït per Rideback, la productora de Dan Line i Jonathan Eirich, els mateixos darrera de la franquícia de Sherlock Holmes i la sèrie LEGO, al costat de Lawrence Mirisch i Julie Andrews, qui anteriorment va estar casada amb el cocreador de la franquícia cinematogràfica Pink Panther i el coguionista/director de tots els films menys un, mentre que el productor executiu original Walter Mirisch tornarà al mateix lloc al costat de Ryan Halprin de Rideback.

MGM va anunciar per primer cop el desenvolupament d’un nou film de Pink Panther l’any 2014, amb David Silverman (The Simpsons) adjunt com a director, tot i que després d’intent fallit de desenvolupament, sembla que l’intent inicial va fracassar, a part del concepte de canviar la perspectiva al personatge principal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada