Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 7 de novembre del 2020

'Ambulance'.

Segons Discussing Film, el cineasta de gran èxit Michael Bay, es troba actualment en negociacions per a dirigir el pròxim remake estatunidenc de ‘Ambulance’, basat en el film thriller psicològic Danès de 2005 del mateix nom. S’espera que la producció comenci al mes de Gener a Los Angeles.

Dirigit per Laurits Munch-Petersen, el film original es centra en el robatori a un banc que involucra a un veterà que va tornar de Afganistan i el seu germà. Tot i això, el robatori no va sortir segons lo planejat e els germans no van tenir més remei que prendre ostatges i segrestar una ambulància. A mesura que la situació s’agreuja, es reobren velles ferides en la relació entre els germans mentre lluiten per a sobreviure al que sembla una situació impossible.

El remake de Ambulance serà escrit per Chris Fedak (Chuck, Prodigal Son). Estarà produït per Project X amb James Vanderbilt, Bradley Fischer i William Sherak com a productors. La productora recent formada també està actualment vinculada a la producció de la molt esperada ‘Scream 5’ de Spyglass i al desenvolupament de l’adaptació cinematogràfica de Stephen King de New Line Cinema ‘The Long Walk’.

El projecte també serà produït pels productors de films originals Tomas Radoor i Rene Ezra al costat del col·laborador de Bay des de fa molt de temps, Ian Bryce.

Bay es conegut per dirigir i produir films d’acció d’alt perfil com Armageddon, els films de la saga Transformers, Pain & Gain, 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi i 6 Underground. El seu pròxim projecte és el film de suspens Songbird, que es centra en un bloqueig pandèmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada