Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 1 de novembre del 2020

'The Black Phone'.

Des de que va deixar la direcció del molt esperat film de ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, Scott Derrickson ha preparat una sèrie de projectes importants per a si mateix i ara ha ampliat la seva llista al signar per coescriure i dirigir el thriller de terror ‘Black Phone’ de Blumhouse i Universal Pictures, segons Deadline.

Basat en la novel·la de 2004 del mateix nom de Joe Hill, qui també en serà el productor executiu del film, el resum del argument diu el següent:

“Imogene és jove i bonica. Ella fa els petons com una estrella de cine i sap tot sobre cada film que s’ha fet. També està morta i esperant en el Rosebud Theater per Alec Sheldon una tarda de 1945. Arthur Roth és un nen solitari amb grans idees i un don per atraure abusos. No és fàcil fer amics quan et l’únic nen inflable de la ciutat. Francis està descontent. Francis va ser humà un cop, però això va ser llavors. Ara és una llagosta de dos metres i mig d’alçada i tots a Calliphora tremolaran quan l’escoltin cantar. John Finney està tancat en un soterrani que està tacat amb la sang de mitja dotzena d’altres nens assassinats. En el soterrani amb ell hi ha un telèfon antic, desconnectat des de fa molt de temps, però que sona per la nit amb les trucades dels morts.

A més de dirigir el projecte, Derrickson està adaptant la història amb el seu col·laborador freqüent C. Robert Cargill, els quals es reuniran amb Blumhouse després del seu film preferit de terror de 2012 ‘Sinister’, protagonitzat per Ethan Hawke, els quals van escriure el guió junts i Derrickson va dirigir. L’èxit de taquilla del film va gerenerar una seqüela que els dos van escriure de nou, però les labors de direcció van recaure en Ciaran Foy, tot i que el rendiment en la taquilla va ser inferior al film original i no va ser gaire ven rebuda ni per la crítica ni el públic.

Derrickson i Cargill produiran el projecte a través de la seva productora Crooked Highway Productions al costat de Jason Blum amb la seva companyia productora homònima, mentre que Universal i Blumhouse distribuiran el film. ‘Black Phone’ també ha començat a construir el seu repartiment ja que MAson Thames (For All Mankind) i Madeleine McGraw (Toy Story 4) han signat per a protagonitzar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada