Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 6 de novembre del 2020

'Free Guy & Death on the Nile'.

Walt Disney Studios ha eliminat del calendari d’estrenes ‘Free Guy’ protagonitzat per Ryan Reynolds i ‘Death on the Nile’ dirigit per Kenneth Branagh, les dues s’havien d’estrenar aquest Desembre i les dues estaven produïdes per 20th Century Studios (també propietat de Disney). ‘Free Guy’ estava programat per estrenar-se el pròxim 11 de Desembre de 2020, mentre que ‘Death on the Nile’ estava programat per a fer el seu debut el 18 de Desembre de 2020.

Pel que fa a Free Guy: Shawn Levy (‘Stranger Things’, ‘Night at the Museum’ franquícia) dirigeix el film a partir d’un guió de Matt Lieberman escrit anteriorment el 2016. En la línia d’èxits com ‘Wreck-it-Ralph’, ‘Free Guy’ seguirà a Guy, un banquer solitari qui descobreix que en realitat és un personatge d’un videojoc obert al món, titulat ‘Free City’ i treballarà per evitar que els creadors del videojoc el tanquin amb l’ajut d’un avatar.

A més de Reynolds, el repartiment també hi podem trobar a Jodie Comer (‘Killing Eve’), Lil Rel Howery (‘Get Out’), Joe Keery (‘Stranger Things’), Taika Waititi (‘Thor Ragnarok’) i Utkarsh Ambdukar (‘Blindspotting’). El film actua com un retrobament entre Reynolds i Waititi, que ja van coincidir a l’oblidable ‘Green Lantern’.

‘Free Guy’ està produïda per Reynolds, Levy, Sarah Schecter i Greg Berlanti, amb el guió de Matt Lieberman, qui ha treballat en la versió animada de ‘The Addams Family’, en el desenvolupament de l’animada ‘Scooby-Doo’ i en el remake de ‘Short Circuit’ de 1986.

Pel que fa a Death on the Nile: En aquesta ocasió Poirot viatge a Egipte de vacances, però al final acabarà investigant un assassinat amb un triangle amorós pel mig. Aquesta novel·la, publicada l’any 1937 per Agatha Christie, ja va tenir una adaptació al cinema l’any 1978 dirigida per John Guillermin amb un guió de Anthony Shaffer, i protagonitzada per: Bette Davis, Angela Lansbury, Maggie Smith, Mia Farrow i David Niven. En aquella adaptació Lois Chiles va interpretar a Linnet Ridgeway Doyle, mentre que Peter Ustinov va interpretar al detectiu Hercule Poirot.

En aquesta segona entrega podem trobar a Gal Gadot interpretant a Linnet Ridgeway Doyle, Armie Hammer com a Simon Doyle, Kenneth Branagh de nou com a Hercule Poirot, Annette Bening com a Euphemia, a Letitia Wright com a Rosalie Otterbourne i a Tom Bateman repetint el paper de Bouc. Dirigeix Branagh a partir d’un guió de Michael Green.

‘Death on the Nile’ està escrita per Michael Green, adaptant la novel·la de Agatha Christie, i està produïda per Ridley Scott, Mark Gordon, Simon Kinberg, Kenneth Branagh, Judy Hofflund i Kevin J. Walsh, amb Matthew Jenkins, James Prichard i Matthew Prichard com a productors executius.

Estaré atent per a quan Disney els hi doni noves dates d’estrena. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada