Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 21 de novembre del 2020

'Black Phanter 2'.


Aquest any el món ha plorat (a part de les vides per culpa de la pandèmia) la sobtada mort de Chadwick Boseman i va deixar a molts preguntant-se com Marvel Studios avançaria amb la tant esperada seqüela ‘Black Panther 2’ i ara, quasi quatre mesos després de la seva mort, sembla que han trobat el seu camí quan estan considerant una data d’inici de producció el Juliol de 2021, segons The Hollywood Reporter.

Aquest any no sols hi ha hagut la pèrdua de Boseman, sinó que també ha marcat el primer any en el que Marvel Studios s’ha quedat sense estrenar cap film des de que va iniciar el MCU el 2008, i les fonts informen de que el estudi està pressionant per a que la producció comenci temptativament amb el títol ‘Black Panther 2’ a Atlanta el mes de Juliol i durant sis mesos. A més, segons les informacions, l’estrella de ‘Narcos: México’, Tenoch Huerta, està en converses per unir-se als membres del repartiment com a antagonista, en el que tornaran per aquesta segona entrega com ara Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Winston Duke i Angela Bassett, mentre que algunes fonts informen que l’estimada Shuri (Wright) podria prendre un paper més protagonista en aquesta seqüela.


Des de la seva pèrdua, hi ha hagut poques paraules o cap sobre com el estudi i l’escriptor/director Ryan Coogler, gestionaran l’absència de Boseman en la hsitòria, tot i que la vicepresidenta executiva de Marvel Studios, Victoria Alonso, ha declarat obertament que no utilitzarien un doble digital.

‘Black Panther’, segueix a T’Challa (Boseman) qui, després de la mort del seu pare, el Rei de Wakanda, torna a la nació africana aïllada i tecnològicament avançada per a succeir en el tron i ocupar el lloc que li correspon com a Rei. Però quan reapareix un vell i poderós enemic, el temple de T’Challa com a Rei - i Black Panther- es posa a prova es veu envoltat en un conflicte formidable que posa en risc el destí de Wakanda i el món sencer. Davant la traïció i el perill, el jove Rei ha de reunir als seus aliats i alliberar tot el poder de Black Panther per a derrotar als seus enemics i garantir la seguretat del seu poble i la seva forma de vida.

El film esta protagonitzat pel ja difunt Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, els guanyadors d’un Oscar Lupita Nyong’o i Forest Whitaker, Danai Gurira, els nominats al Oscar Daniel Kaluuya i Angela Bassett. També compta amb Martin Freeman, Lettitia Wright, Winston Duke i Andy Serkis.

Basat en Marvel Comics de Stan Lee i Jack Kirby, el film va estar dirigit per Ryan Coogler, qui va coescriure el guió amb Joe Robert Cole. Kevin Feige i David J. Grant van ser productors executius; i Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jeffrey Chernov, Nate Moore i Stan Lee en van ser productors executius. El film va ser produït per Marvel Studios i distribuïda per Walt Disney Motion Pictures i actualment està disponible a Disney+.

‘Black Panther’ va rebre set nominacions en la 91ª edició dels Premis de l’Acadèmia, inclosa la de Millor Film, amb els Premis a Millor Disseny de Vestuari, Millor Banda Sonora Original i Millor Dissney de Producció. Black Phanter és el primer film de superherois en rebre una nominació a Millor Film i el primer film del MCU en guanyar un Premi de l’Acadèmia. També va rebre tres nominacions en els 76th Golden Globe Awards, dues victòries en els 25th Screen Actors Guild Awards i tres victòries en els 24th Critics’ Choice Awards de 12 nominacions, entre d’altres.

‘Black Panther 2’ està programat per estrenar-se el pròxim 06 de Maig de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada