Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 6 de novembre del 2020

'New York Will Eat You Alive'.

STXfilms estaria desenvolupant una adaptació cinematogràfica dels populars còmics digitals de comèdia d’acció de Tencent titulats Zombie Brother, amb el guanyador d’un Oscar Colin Firth (The King’s Speech, Love Actually) signant oficialment per al paper principal. El projecte té actualment per títol provisional New York Will Eat You Alive, que serà produït per Channing Tatum, des de Deadline.

“Sempre vam voler fer això d’una manera que donés vida al material original i eleves l’acció i no es pot aconseguir aquest objectiu millor que contractar a Colin Firth”, va dir el president de STXfilms Motion Picture Group, Adam Fogelson en un comunicat. “Des de The King’s Speech’ fins a Kingsman, Colin sempre ofereix una actuació de calibre Oscar. Estem encantats de reunir-nos amb ell a New York Will Eat You Alive, en un paper que li permetrà divertir-se mentre ensenya el seu humor expressiu i el seu ritme còmic”.

Des de 2011, el còmic digital ha obtingut més de 17 mil milions de visites en 348 episodis, i la seva sèrie animada ha atret més de 3,7 mil milions de visites en les seves dues primeres temporades. Creada per Jia Haibo, la franquícia Zombie Brother també s’ha adaptat a un joc per a mòbil i una obra de teatre popular, que ha tingut un recorregut rècord d’espectacles amb entrades esgotades en tota la regió.

L’adaptació cinematogràfica estarà dirigida i produïda per Todd Strauss-Schulson (The Final Girls) a partir d’un guió escrit per Alex Rubens amb revisions actuals de Dan Gregor i Doug Man.

STXfilms distribuirà el film a nivell nacional i Tencent Pictures la distribuirà a Xina. Edward Cheng serà productor executiu amb Channing Tatum, Reid Carolin, Peter Kiernan de Free Association i Ged Doherty de Above the Live Productions que s’encarregarà de produir. Howard Chen, Wenxin She i Conor Zorn produiran i supervisaran per a Tencent Pictures. Drew Simon, Patricia Braga i Katie Zhao estan llestos per a supervisar el projecte per a STXfilms.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada