Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 16 de novembre del 2020

'Consatntine 2'.


Després de que van començar a circular rumors a principis d’any de que Warner Bros. i Bad Robot Productions estaven treballant en un nou film live-action centrat en el personatge de DC Comics, l’estrella de ‘Constantine’, Peter Stormare, ha utilitzat Instagram per avançar que l’adaptació de la seqüela del film de Keanu Reeves està actualment en procés.

Basat en el còmic Hellblazer de DC Comics creat per Alan Moore, Stephen R. Bissette i John Ridway i escrit per Jamie Delano i Garth Ennis (entre d’altres escriptors notables que han contribuït a la sèrie), l’adaptació cinematogràfica de 2005 segueix a John Constantine (Reeves), un exorcista i demonòleg cínic sobrenatural amb la capacitat de percebre i comunicar-se amb meitat àngels i meitat dimonis en la seva veritable forma. Constantine, que cerca la salvació de la condemna eterna en el infern per un intent de suïcidi en la seva joventut, exorcitza als dimonis en el infern per guanyar-se el favor del cel, però amb el temps s’ha cansat. Amb el temps, ajuda a una detectiu policia (Rachel Weisz) a demostrar que la mort de la seva germana no va ser un suïcidi i, al mateix temps, desenreda una trama molt més gran i obscura.

El film, escrit per Kevin Brodbin i Frank A. Cappello a partir d’una història de Kevin Brodbin, també va estar protagonitzat per Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou, Gavin Rossdale i Peter Stormare.

Recentment va surgir el rumor de que un nou film live-action centrada en el bruixot està en desenvolupament a Warner Bros. Tot i que actualment no està clar qui protagonitzarà el film com a Constantine, donat el recent culte que envolta la sortida inicialment ridiculitzada de Reeves i el seu ressorgiment en popularitat en la taquilla amb la franquícia de John Wick i el pròxim ‘The Matrix 4’ i ‘Bill and Ted: Face the Music’, així com el continuat desig del home de 55 anys de repetir el paper, és molt possible que WB el cerqui per a protagonitzar el film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada