Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 17 de novembre del 2020

'Wonder Girl'.

El mes passat, DC va anunciar que Yara Flor faria la seva primera aparició com la nova Wonder Woman en el esdeveniment Future State el pròxim any. Ara, el personatge ja està llest per a fer el seu debut live-action a The CW. Des de Deadline ens informen que la cadena està desenvolupant una nova sèrie de Wonder Girl protagonitzat per Yara. La nova sèrie marcarà la primera sèrie del Arrowverse encapçalada per una actriu llatina.

Per a escriure la sèrie, The CW ha escollit a Dailyn Rodríguez. Anteriorment, Rodríguez ha tingut les funcions de productor executiu i co-showrunner de ‘Queen of the South’ de USA. A més a més, Rodríguez ha treballat com a escriptora i productora a ‘The Night Shift’, ¡The Glades’ i ‘Ugly Betty’. Està col·laborant amb l’arquitecte del Arrowverse Greg Berlanti, qui serà el productor executiu de la nova sèrie a través de la seva companyia Berlanti Productions al costat de Sarah Schechter i David Madden.

L’escriptora i artista Joëlle Jones presentarà a Yara com la filla d’una guerrera amazona i un déu del riu Brasiler. Tot i això, els fans no podran conèixer-la fins que Future State comenci al Gener. Aquest esdeveniment de dos mesos fa una aturada en tot els títols de DC en curs y, en canvi, impulsa als fans a un futur incert, on molts dels personatges de la llista A del Univers DC han mort o han passat els seus llegat a herois més joves. Yara succeirà a Diana Prince com la pròxima Wonder Woman, però el destí de la pròpia Diana encara no està clar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada