Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 1 de novembre del 2020

'The People Under the Stairs Remake'.











Després d’associar-se amb l’estudi per als dos aclamats films de terror socialment impulsats, Jordan Peele (Get Out, Us) es reunirà de nou amb Universal Pictures per a produir una nova versió del clàssic de culte de Wes Craven ‘The People Under the Stairs’, segons Collider.

Escrit i dirigit per Craven i estrenada el Novembre de 1991, el film original es centra en un nen i dos lladres adults que irrompen en una llar en un gueto de Los Angeles per a robar una col·lecció de monedes estranyes, però es troben atrapats al interior per l’estranya parella que posseeix la casa i descobreixen els seus horribles secrets en totes les parts. El repartiment del film original incloïa a Brandon Adams (The Mighty Dukc), Everett McGill (Twin Peaks), Wendy Robie (Twin Peaks), A.J. Langer (Private Practice), Ving Rhames (Mission Impossible Saga) i Bill Cobbs (Night at the Museum).

Actualment no hi ha cap escriptor o director adjunt a la nova versió del film clàssic de Craven, i no s’espera que el propi Peele ocupi la cadira de director per al projecte, sinó que tant sols produeixi al costat del seu soci Win Rosenfeld a través de la seva companyia Monkeypaw Productions. Si bé no s’espera que ell dirigeixi, actualment es desconeix si ell o Rosenfeld contribuiran en el guió de la mateixa manera que ho van fer per al pròxim reboot de ‘Candyman’ de la coguionista/directora Nia DaCosta (Captain Marvel 2).

El remake es converteix en el tercer intent de tornar la vida a la propietat d’alguna manera, així com el primer remake d’un film de Craven en cinc anys després de l’adaptació de Scream de la MTV, amb el difunt escriptor/director havent expressat el seu desig de refer el film ell mateix, mentre també revelava poc abans de morir que estava desenvolupant una adaptació a sèrie del film per al canal de SyFy, que es descrivia com “un Dowton Abey contemporani que es troba amb Amityville Horror que hauria seguit a una jove que desapareix en el gran Robeson Family Manor i s’enfronta als horrors centenaris que es troben en les profunditats de la finca”.

Tot i que inicialment va debutar amb crítiques mixtes a positives per part dels crítics, el film va ser un sorprenent èxit de taquilla i des de llavors ha atret l’atenció positiva dels crítics i del públic per la seva exploració satírica de la gentrificació, la lluita de classes i el capitalisme.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada