Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 10 de novembre del 2020

'WandaVision'.

En una entrevista recent per a EW, el showrunner de WandaVision Jac Schaeffer i el productor executiu Kevin Feige juntament amb les estrelles principals Paul Bettany i Elisabeth Olsen, han parlat sobre la molt esperada sèrie del MCU de Disney+, revelant que el primer episodi va ser filmat a l’estudi amb espectadors en el icònic Blondie Street de Warner Bros. Ranch a Burbank. Aquesta notícia també arriba amb la publicació de noves imatges de WandaVision que podeu veure a continuació, donant-nos el primer cop d’ull al primer episodi. 

“La sèrie és una carta d’amor a l’edat d’or de la televisió”, va dir Schaeffer. “Estem rendint homenatge i honrant a tots aquells programes increïbles i persones que van estar abans de nosaltres, [però] també estem tractant d’obrir nous territoris”.

“Em preparava per el dia i mirava alguna ‘sitcom’ antiga perquè ja no podia suportar les notícies”, va dir Feige sobre el que el va inspirar a adoptar un format estil ‘sitcom’ per a una sèrie del MCU. “Preparant-me per anar al set en els últims anys, vaig seguir pensant en la influència d’aquest programes en la nostre societat i en mi mateix, i quan certament els estava utilitzant com una fugida de la realitat on les coses es podien lligar amb un bonic llaç en 30 minuts”.

La productora executiva Mary Livanos va afegir: “És realment increïble poder explicar una història llarga com ho van fer els còmics. En cert sentit, [un programa de televisió] és una tirada de còmics de diversos números, que és quelcom que, des del costat del desenvolupament de Marvel, entenem totalment”.

Al filmar davant d’un públic en un estudi en viu, Betany i Olsen han admès que estaven molt nerviosos per lo primer, ja que tenien que assajar les seves entrades i sortides amb un equip d’efectes especials utilitzant cables i tècniques de càmera que s’utilitzaven en ‘sitcoms’ clàssiques com ‘Bewitched’.

“Va ser una bogeria”, va dir olsen. “Hi havia quelcom molt meta per a la meva pròpia vida perquè visitava aquestes gravacions quan era una nena, on les meves germanes treballaven [a Full House]”.

“Tots estàvem tant emocionats al final, volíem seguir executant l’espectacle”, va dir Bettany. “Potser dur-lo de gira o quelcom així. WandaVision ‘On Ice’”.






En la dècada de 1950, WandaVision seguirà la història dels personatges súper herois de Olsen i Paul Bettany, com a Scarlet Witch i Vision del MCU. També estaran en el repartiment principal els novells Kathryn Hahn i Teyonah Parris com la versió adulta de Monica Rambeau, un personatge que ja va aparèixer en el film de l’any passat de ‘Captain Marvel’. S’espera que la sèrie sigui el primer espectacle de Marvel Studios produït per Disney+ amb Jac Schaeffer (Captain Marvel) essent productor, showrunner i guionista.

Com havíem pogut veure en imatges anteriorment publicades, la sèrie presentarà el Sentient World Observation and Response Department o en forma abreviada S.W.O.R.D. que és una subdivisió de S.H.I.E.L.D., la qual tracte amb amenaces alienígenes que posen en perill la seguretat mundial. Tot i això, encara no està clar si en el destacat S.W.O.R.D. membres com la líder de S.W.O.R.D., Abigail Brand també apareixerà a la sèrie o no, però això definitivament marcaria el debut en viu del departament i la primera propietat de Marvel després de la fusió Fox-Disney que s’integraria al MCU de Marvel Studios.

La sèrie també veuria el retorn de Kat Dennings al MCU, repetint el seu paper de Darcy Lewis, que va interpretar per últim cop a ‘Thor: The Dark World’ el 2013 juntament amb Randall Park que tornaria com a agent del FBI Jimmy Woo de ‘Ant-Man and The Wasp’. També presentarà als nouvinguts al MCU Kathryn Hahn i Teyonah Parris qui interpretarà a la versió adulta de Monica Rambeau, un personatge que va aparèixer per primer cop a ‘Captain Marvel’ l’any passat.

Jac Schaeffer (Captain Marvel) que actua com a productor, showrunner i escriptor principal de la sèrie. Matt Shakman està dirigint la sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada