Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 de novembre del 2020

'All the Old Knives'.

Després d’adquirir els drets cinematogràfics de l’adaptació de la novel·la de suspens i espionatge, ‘All the Old Knives’ de Amazon Studios, està ampliant el seu repartiment encapçalat per Chris Pine (Wonder Woman 1984) i Thandie Newton (Westworld) amb les incorporacions del nominat al Oscar Jonathan Pryce (The Two Popes) i Laurence Fishburn (Black-ish), segons Variety.

La història es desenvolupa en la ciutat de Carmel al costat del Mar i segueix a ex amants, un és un espia de la CIA, un altre ex espia, que es troben durant un sopar per recordar el temps que van passar junts en l’estació de Viena. La conversa es mou inevitablement cap el desastrós segrest del vol 127 de Royal Jordanian, que va acabar amb la mort de tots els passatgers. Aquest fracàs aguaita a la CIA fins al dia d’avui, i Henry ha vingut a Carmel per a tancar el llibre d’aquest episodi sòrdid. Mentre s’aturen, flirtegen, sobre la cuina de Califòrnia, queda clar que un d’ells no sobreviurà al sopar.

‘All the Old Knives’ estarà produïda per Chockstone Pictures i Nick Wechsler Productions en associació amb Entertainment One (eOne). Steve Schwartz i Paula Mae Schwartz i Nick Wechsler produiran a través de Chockstone Pictures amb Matt Jackson produint a través de la seva companyia Jackson Pictures.

Pine és productor executiu a través de Barry Linen Productions al costat de Joanne Lee de Jackson Pictures i Kate Churchill de Churchill Films. Com a productors executius també tindrem a Richard Hewitt i Mark Gordon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada