Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 15 de novembre del 2020

'The Guilty'.

Ethan Hawke (Training Day), Peter Sarsgaard (Shattered Glass) i Riley Keough (Mad Max: Fury Road), s’han unit a Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Southpaw, Spider-Man: Far From Home) en el film ‘The Guilty’, el pròxim thriller dirigit per Antoine Fuqua (Training Day), segons Deadline. El film està basat en el drama Danès ‘Den Skyldige’ dirigit per Gustav Moller. 

Els altres membres del repartiment que també s’han unit al projecte inclou a Paul Dano (The Batman), Byron Bowers (Concrete Cowboys), Da’Vine Joy Randolph (Dolemite Is My Name), David Castañeda (The Umbrella Academy), Christina Vidal (7 Days to Vegas), Adrian Martinez (Stumptown), Bill Burr (The King of Staten Island), Beau Knapp (The Good Lord Bird) i Edi Patterson (Knives Out).

‘The Guilty’ té lloc en el transcurs d’un sol matí en un centre de trucades del 911. L’operador de trucades Joe Bayler (Gyllenhaal) intenta salvar a una persona que truca i que està en greu perill, però aviat descobreix que res és el que sembla i que enfrontar-se a la veritat és l’única sortida.

El guió està escrit per Nic Pizzolatto (True Detective). Gyllenhaal produirà amb el seu soci de Nine Stories, Riva Marker, així com Fuqua a través de Fuqua Films. Els productors també inclouen a Scott Greenberg, Michael Litvak i Gary Michael Walters per a Bold Films. Annie Marter, Gustav Moller i Lina Flint seran els productors executius.

Bold Films està finançant el film, mentre que Endeavor Content s’encarrega de les vendes mundials. S’espera que The Guilty comenci a filmar el pròxim mes de Novembre en una sola localització, Los Angeles. Segons s’informa, la producció ha obtingut el segur COVID-19 i seguirà rigorosos protocols de sanejament i seguretat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada