Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 4 de novembre del 2020

'Wrong Turn: The Foundation'.

Segons Film Ratings (A través de BloodyDisgusting), el pròxim film rebbot de ‘Wrong Turn’ del director Mike P. Nelson, titulada ‘Wrong Turn: The Foundation’, ha rebut oficialment una clarificació R de la MPAA per “Forta violència sagnant, imatges esgarrifoses i llenguatge malsonant”. El lloc de qualificacions va anomenar a Saban Films com la seva distribuidora, el que podria significar que Constantin Film aviat anunciarà al seu equip amb Saban Films per a una possible estrena a finals d’aquest 2020.

El reboot de Wrong Turn, inclourà una expedició de senderisme a camp a través que posarà a un grup d’amics en la terra d’una societat inclusiva anomenada The Foundation, descrita com persones que han viscut a les muntanyes des de abans de la Guerra Civil. Els amics aviat descobreixen que es troben sota un estat de dret diferent i poden no ser les víctimes que pensaven que eren.

El film està dirigit per Mike P. Nelson (The Domestics) a partir d’un guió escrit pel escriptor del film original Alan B. McElroy. Estarà protagonitzada per l’actriu hispano-britànica Charlotte Vega (The Lodgers), Matthew Modine (47 Meters Down), Damian Maffei (The Strangers: Prey at Night), Bill Sage (Hap & Leonard), Emma Dumont (The Gifted), Valerie JAne Parker (Greenleaf), Chaney Morrow (Haunt) i David Hutchinson (American Horror Story).

La franquícia de terror va començar el 2003 amb un film que va ser un modest èxit de taquilla i va rebre generalment crítiques mixtes, el que va generar una franquícia directa a vídeo, composta per dos seqüeles i tres preqüeles fins el 2014 que va quedar inactiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada