Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 19 de novembre del 2020

'Wonder Woman 1984'.


Després de que recentment havien sorgit rumors de que el estudi podria estar explorant la possibilitat d’un debut en el servei de streaming de la tant esperada seqüela del DCEU, s’ha donat a conèixer que Warner Bros. està programant oficialment ‘Wonder Woman 1984’ per a una estrena simultani als cinemes i a HBO Max aquest any. Des de Deadline.

“Sentim afecte pel pacient que han estat els espectadors i donat la gran anticipació al voltant de ‘Wonder Woman 1984’, estem agraïts de poder fer que aquest film veritablement entretingut estigui àmpliament disponible en aquests temps desafiants”, va dir Toby Emmerich, preseident de Warner Bros. Pictures Group, en una declaració.

Amb aproximadament el 50% dels cinemes als Estats Units encara tancats degut a la pandèmia global, especialment els principals mercats de New York i Los Angeles, l’estudi ha escollit no dependre únicament de les xifres de taquilla per a recuperar els seus $200M, després de que ‘Tenet’ de Christopher Nolan no va aconseguir arribar al punt d’equilibri i, segons les informacions, perdrà l’estudi milions d dòlars. WW84 encara està programat per arribar a USA el dia de Nadal a HBO Max durant un mes i sense cost addicional per als subscriptors i als cinemes, mentre que està programat per arribar als cines de la resta del món el pròxim 16 de Desembre.

“A mesura que naveguem en aquests temps sense precedents, hem hagut de ser innovadors per que els nostres negocis segueixin avançant mentre seguim servint als nostres fans”, Ann Sarnoff, presidenta i directora executiva de WarnerMedia Studios i Networks Group, que inclou a Warner Bros. Pictures, va dir en un comunicat. “Aquest és un film sorprenent que realment cobra vida en la gran pantalla i, treballant amb els nostres socis en la comunitat d’exhibició, brindarem aquesta opció als consumidors als USA on els cinemes estiguin oberts. Som conscients de que molts consumidors no poden tornar al cinema degut a la pandèmia, per el que també volem donar-los la opció de veure Wonder Woman 1984 a través de la nostra plataforma de HBO Max”.

La dècada dels 80 avança ràpidament, ja que la pròxima aventura a la gran pantalla de Wonder Woman es troba davant d’un enemic totalment nou: The Cheetah. Tal com es va anunciar prèviament, el film està protagonitzat per Gal Gadot en el paper de Wonder Woman i Kristen Wiig en el paper de súper dolenta The Cheetah, amb Pedro Pascal i Chris Pine tornant de nou com a Steve Trevor.

Patty Jenkins (‘Wonder Woman’, ‘Monster’) dirigeix de nou, mentre que la pròpia Jenkins, Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Stephen Jones i Gal Gadot produeixen el film. Rebecca Roven Oakley, Richard Suckle, Wesley Coller, Geoff Johns i Walter Hamada en són productors executius.

‘Wonder Woman 1984’, te fixada la data d’estrena a alguns cinemes USA, per el pròxim 25 de Desembre de 2020 i també a HBO Max.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada