Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 12 de novembre del 2020

'Breach'.

Saban Films ha publicat el tràiler oficial del seu pròxim film d’acció i ciència-ficció titulat ‘Breach’, amb el guanyador d’un Globus d’Or Bruce Willis mentre intenta defensar la seva nau espacial dels extraterrestres que tenen la capacitat de canviar de forma i corrompre a les persones. El film arribarà el 18 de Desembre als cinemes i en VOD i digital. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          


A Breach, després de fugir d’una plaga devastadora a laTerra, un arca interestel·lar és atacada per una nova amenaça; una força alienígena que canvia de forma i que intenta matar al que queda d’humanitat. El film està dirigit per John Suits a partir d’un guió coescrit per Edward Drake i Corey Large.

El film està protagonitzat per Bruce Willis, Cody Kearsly, Rachel Nichols i Thomas Jane. També comptarà amb Callan Mulvey, Kassandra Clementi, Timothy V. Murphy, Ralf Moeller i Johnny Messner.

Bruce Willis no és aliè al gènere d’acció de ciència-ficció, ja que ha protagonitzat films icònics com: 12 Monkeys de Terry Gilliam l’any 1995, protagonitzat al costat de Brad Pitt; The Fifth Element de Luc Besson l’any 1997 al costat de Gary Oldman i Milla Jovovich; el film de desastres que va dirigir Michael Bay l’any 1998 Armageddon. Els seus altres crèdits cinematogràfics destacats són: la saga Die Hard, The Sixth Sense, Pulp Fiction, Red, Looper, Unbreakable i Glass.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada