Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 de novembre del 2020

'Unreasonable Behaviour'.

L’actriu guanyadora d’un Oscar, Angelina Jolie, ha signat oficialment per a dirigir el pròxim drama biopic titulat ‘Unreasonable Behaviour’, centrat en la vida del fotògraf de guerra britànic Don McCullin. El film també serà produït pel nominat al Oscar Tom Hardy (Mad Max: Fury Road) a través de la seva companyia Hardy Son and Baker.

“”Em sento honrada de tenir l’oportunitat de dur la vida de Don McCullin al cinema”, va dir Jolie en un comunicat (a través de Deadline). “Em va atraure la seva combinació única de valentia i humanitat, el seu compromís absolut de presenciar la veritat de la guerra i la seva empatia i respecte pels que pateixen les seves conseqüències. Esperem realitzar un film que sigui tant inflexible com la fotografia de Don, sobre les persones i els esdeveniments extraordinaris que va presenciar, l’auge i la caiguda d’una era única en el periodisme”.

Basat en l’autobiografia de McCullin de 2002 del mateix nom, el film explicarà la vida del llegendari fotògraf el qual el seu treball es remunta a la crisis de Suez de 1956, al Londres de la guerra, a les guerres de Biafra, Congo, Vietnam i Cambodja, així com l’Epidèmia africana de SIDA. Millor conegut per les seves imatges en blanc i negre a vegades esquinçadores preses a Vietnam i Cambodja mentre treballava per The Observer i The Sunday Times Newspapers, McCullin va arriscar la seva vida per a capturar les imatges de la guerra que continuen ressonant fins el dia d’avui.

“Havent vist l’últim film de Angelina Jolie sobre Cambodja (i havent passat tant de temps allà durant la guerra) em va impressionar molt com va fer una representació tant poderosa i precisa del lloc en aquell moment. Em sento com si estigues en mans segures, capaces i professionals amb ella”, va dir McCullin.

‘Unreasonable Behaviour estarà escrit per Gregory Burke amb McCullin i Mark George com a productors executius, Dean Baker de Hardy Son and Baker també produirà al costat al costat de Tim Bevan i Eric Fellner per a Working Title Films.

Angelina Jolie va guanyar reconeixement per les seves actuacions en films com ara ‘Girl, Interrupted’, Lara Croft: Tomb Raider, Mr. & Mrs. Smith, The God Sheperd, Wanted, Changeling i Malefficent. Aquest projecte serà el seu sisè llargmetratge com a directora després dels seus treballs a A Place in Time, In the Land of Blood and Honey, Unbroken, By the Sea i First They Killed My Father.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada