Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 19 de novembre del 2020

'Clear Lake'.

Després d’aconseguir al dues vegades nominat al Oscar Bruce Beresford (Driving Miss Daisy) per a dirigir el film en el mes de Maig, el film biogràfic de Buddy Holly ‘Clear Lake’ ha començat a reunir el seu repartiment amb les incorporacions de Colin Hanks (Jumanji: The Next Level), Diane Guerrero (Doom Patrol) i Nelly (The Longest Yard), segons TheHollywood Reporter.

‘Clear Lake’ obrirà amb l’adolescència de Holly, després retratarà la seva gira Biggest Show of Stars de 1958 amb Clarence Collins, fundador de Little Anthony & the Imperials, ja que van trencar les barreres racials actuant junts en els Estats Units l’any 1958. El film biogràfic seguirà els llaços  musicals de Holly amb Little Richard, Dion, Lavern Baker i altres pioners de la música pop, al mateix temps que també fa un pont per a que Holly conegui a la seva futura esposa, Maria Elena Holly. El film inclourà la fatídica decisió d’inscriure’s a la gira Winter Dance Party de 1959 que va acabar amb un accident aeri a Clear Lake, Iowa, el 03 de Febrer de 1959, amb ‘Ruairi O’Connor en el paper central com a protagonista.

L’ex alumne de Orange is the New Black, ha signat per interpretar a Maria Elena Holly, la viuda de la icònica estrella del rock and roll, mentre que el veterinari de Life in Pieces interpretarà a Norman Petty, el gerent i productor de Holly, i el tres vegades guanyador d’un Grammy interpretarà al pare del Rock ‘N’ Roll Chuck Berry.

La viuda de holly, Maria Elena Holly, es productora associada de Clear Lake. El projecte es basa en un guió de Patrick Shanahan que va adaptar la història original de French i Stephen Easley. S’espera que la producció comenci aquesta tardor, a l’espera de que hi hagin prou mesures de seguretat.

‘Clear Lake’ és una producció de Prix Productions de French i Shanahan, amb seu a Raleigh, en associació amb Stuart Benjamin Productions i BMG. Al costat de Maria Elena Holly, Stephen Easley, conseller general de MS. Holly i The Buddy Holly Educational Foundation, i Peter Bradley Jr. de The Buddy Holly Educational Foundation, actuen com a productors associats. Shanahan també en serà coproductora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada