Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 13 de novembre del 2020

'Damsel'.

Després del exitós llançament de ‘Enola Holmes’, sembla a ser que l’actriu nominada al Emmy Millie Bobby Brown ha trobat el seu pròxim projecte per a Netflix, des de Collider anunciant que l’estrella de Stranger Things ha signat oficialment per al paper principal en el nou film de fantasia del servei de streaming titulat Damsel. Brown està llesta per interpretar el paper de la princesa Elodie, qui és descrita com algú que té un esperit ferotge guerrer.

Damsel es centrarà en una jove princesa, que es troba en mig d’un matrimoni concertat amb el príncep Enric del seu regne rival. Tot i això, la seva situació es complica quan descobreix que el seu regne rival té una menyspreable tradició, de la temporada de collita el fet de sacrificar a la seva princesa a un drac famolenc. Ara, Elodie ha de lluitar contra el drac per a sobreviure.

El film estarà dirigit pel cineasta nominat al Oscar Juan Carlos Fresnadillo, a partir d’un guió escrit per l’escriptor de ‘Wrath of the Titans’, Dan Mazeau. A més de protagonitzar, també s’espera que Brown desenvolupi les labors de productora executiva a través de la seva companyia PCMA Productions al costat de Zack Roth, Chris Castaldi i Mazeau. Joe Roth i Jeff Kirschenbaum també estaran a bord com a productors del projecte.

Millie Bobby Brown va guanyar reconeixement mundial pel seu paper decisiu com a Eleven, en l’exitosa sèrie de ciència-ficció ‘Stranger Things’ de Netflix, que li va valer a la jove actriu la seva primera nominació al Emmy a la Millor Actriu de Repartiment en una sèrie dramàtica. Damsel no és en realitat l’únic projecte que l’actriu de 16 anys a alineat amb Netflix. Brown també protagonitzarà i produirà l’adaptació cinematogràfica del film ‘The Girls I’ve Been’ per al servei de streaming, amb Jason Bateman també en les labors de productor.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada