Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 16 de novembre del 2020

'The Plane'.

Tant sols 24h després de que Lionsgate abandones el projecte degut a la impossibilitat d’adquirir una assegurança COVID per a la producció, el film d’acció protagonitzat per Gerard Butler (Greenland) ‘The Plane’, s’està preparant per enlairar-se de nou, ja que Solstice Studios ha adquirit els drets del film, segons Deadline.

Després de la sortida de Lionsgate del film, CAA Media Finance i MadRiver International van confirmar a les fonts que seguirien endavant amb el projecte i cercarien un altres distribuïdor que pogués proporcionar els fons addicionals per a la assegurança contra la pandèmia.

Solstice, el qual el seu primer film també va ser el primer film nou en arribar als cinemes en mig de la pandèmia mundial amb ‘Unhinged’ protagonitzat per Russell Crowe i recentment ha adquirit l’aspirant al Oscar ‘Joe Bell’ de Mark Wahlberg, el estudi està assegurant ells mateixos la producció mentre esperen continuar amb la seva sort d’estrena als cinemes. Els plans són que Butler filmi un altre film, Kandahar, en els Emirats Àrabs Units al Gener, seguit de ‘The Plane’ en un inici de producció estimat a partir del 28 de Juny de 2021.

‘The Plane’ es centra en un pilot comercial anomenat Ray Torrance, qui, després d’un treball heroic d’aterrar amb èxit el seu avió malmès per la tempesta en una zona de guerra, es troba atrapat entre les agendes de múltiples milícies que planegen prendre l’avió i els seus passatgers com a ostatges.

El film estarà dirigit per Christian Gudegast, qui anteriorment va treballar al costat de Butler a ‘London Has Fallen’ de 2016. Està coescrit per Charles Cumming i JP Davis, basat en una història de Cumming i Gudegast. The Plane estarà produït per Butler i Alan Siegel a través de la seva companyia G-Base al costat de Marc Butan i Ara Keshishian de MadRiver Pictures. Lorenzo di Bonaventura i Mark Vahradian de Bonaventura Pictures també en seran productors.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada