Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 22 de novembre del 2020

'Cruella'.

Després de la confirmació oficial de l’estrena simultània de ‘Wonder Woman 1984’ als cinemes i a HBO Max, els fans s’estan preguntant si Disney també prendrà la mateixa decisió de Warner Bros. de estrenar potencialment ‘Black Widow’ de Marvel Studios a Disney+. Tot i això, sembla a ser que aquest no és el cas del film de superherois encapçalat per Scarlett Johanson, des de Deadline ens informen de que Disney està considerant una estrena a Disney+ per als seus pròxims films familiars live-action com ara ‘Cruella’ protagonitzat per Emma Stone, ‘Pinocchio’ de Robert Zemeckis i ‘Peter Pan & Wendy’ de David Lowery.

El mitjà assenyala, que encara no està clar si aquestes possibles estrenes al servei de streaming, s’oferiran amb algun recàrrec Premium a Disney+ o no. Tot i això, la possibilitat que la casa del ratolí pugui escollir aquest camí és molt provable, ja que el CEO de Disney, Bob Chapek, va confirmar prèviament que degut al rendiment positiu d’accés a l’estrena de Mulan, estan cercant utilitzar-ho per a futures ofertes. En quan a Black Widow, segons les informacions, Disney encara està compromesa a dur el film del MCU endarrerida als cinemes i actualment no ha tingut converses sobre una opció d’estrena en el servei de streaming.

La història d’origen de Cruella de Vil explora la seva maldat, en la seva primer aparició en el llibre de Dodie Smith de 1956 ‘The Hundred and One Dalmatians’. Betty Lou Gerson va ser qui li va posar veu en la versió animada de Disney el 1961 i interpretada per Glen Close en el film Live Action de 1996 (així com la seva seqüela del 2000, ‘102 Dalmatians’. Smith també va fer una breu revisió del personatge en el llibre seqüela menys conegut, ‘The Starlight Barking’.

En el film està protagonitzat per les actrius guanyadores d’un Oscar Emma Stone (La La Land) i Emma Thompson (‘Howards End’), l’actor britànic Joel Fry (‘Game of Thrones’, ‘Yesterday’) com a Jasper i Paul Walter Hauser com a Horace (l’inútil sequaç en la original 101 Dalmatians). Emma Stone interpretarà a l’antagonista obsessionada amb les pells. S’espera que aquesta preqüela es desenvolupi en la dècada dels 70’s, i Stone qualifica la seva versió del personatge com “Punk Rock”.

En quant al ‘Pinocchio’ de Zemeckis, està protagonitzat per Tom Hanks com a Geppetto, el film live-action es centrarà en el putxinel·li de fusta que somia en convertir-se en un “nen de carn i ossos” i la realció entre un pare i el seu fill, les ramificacions de mentir i crear històries i viure en un món de fantasia. El film d’animació original, basat en la novel·la de 1883 The Adventures of Pinocchio’ de Carlo Collodi, va fer el seu debut als cinemes l’any 1940 i va guanyar dos premis de l’acadèmia.

El film comptarà amb el retrobament de Hanks i Zemeckis, els quals ja van treballar junts en els films aclamats ‘Forrest Gump’ i ‘Cast Away’ (Nàufrag).

En quant al film ‘Peter Pan & Wenndy’, Publicat per primer cop l’any 1911, Peter & Wendy explica la història del nen que mai creix anomenat Peter Pan quan coneix a Wendy Darling i la duu amb els seus germans John i Michael a la illa màgica de Neverland. Allà, es troben amb els nens perduts i campaneta, seguits de moltes aventures perilloses contra l’enemic de tota la vida Captain Hook.

El film live-action estarà protagonitzat per els nouvinguts Alexander Molony i Ever Anderson en els papers principals al costat de Jude Law com el captain Hook i Yara Shahidi com a Tinker Bell. El film estarà dirigit per David Lowery (Peter’s Dragon, The Green Knight) i Toby Halbrooks ha coescrit l’adaptació amb Lowery.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada