Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 1 de novembre del 2020

'Awkwafina & Sandra Oh Project'.

A mesura que les dues surten victorioses dels Globus d’Or, Awkwafina (The Farewell, Crazy Rich Asians) i Sandra Oh (Killing Eve, Over the Moon) s’uneixen per encapçalar una comèdia per ara sense títol de Netflix en la que les dues interpretaran a unes germanes. Des de Variety.

El resum del argument oficial diu: “La vida d’una reclusa solitària es trastorna quan l’accident de tren d’una germana promet reparar la seva relació ajudant-la a complir el seu somni de tota la vida: ser una concursant del seu programa de jocs preferit.

Tot i que actualment no hi ha cap director adjunt, el guió del film està escrit per Jen D’Angelo, qui recentment va escriure el guió de la pròxima seqüela de ‘Hocus Pocus’ per a Disney+ i també va treballar a Solar Opposites de Hulu, a The Millers de Comedy Central i és coproductor executiu de la pròxima sèrie de la NBC The Young Rock protagonitzada per Dwayne Johnson (Jumanji New Saga, Hobbs & Shaw) i que narra els seus primers anys de vida.

A més de protagonitzar Awkwafina i Oh, també produiran el projecte al costat de Jessica Elbaum i Will Ferrell per a Gloria Sanchez Productions, Itay Reiss i Maggie Haskins de Artists First i D’Angelo.

Oh recentment va aconseguir la seva dotzena nominació al Emmy pel seu treball com l’actriu principal i coproductora executiva en l’exitosa sèrie de comèdia negra de la BBC ‘Killing Eve’ i recentment ha treballat amb Netflix per a l’aventura musical de fantasia animada ‘Over the Moon’, que ha estat molt ben rebuda per la crítica quan es va estrenar el passat 23 d’Octubre.

Awkwafina acaba de guanyar el Globus d’Or pel seu paper principal en l’aclamada comèdia dramàtica ‘The Farewell’ i també ha estat vista més recentment a ‘Jumanji: The Next Level’ i Awkwafina is Nora From Queens de Comedy Central, la qual ha renovat per a una segona temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada