Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 11 de novembre del 2020

'Fantastic Beasts 3'.


Després de l’anunci de que Jonny Depp a petició de Warner Bros. abandonava el seu paper de Gellert Grindelwald en la tercera entrega de ‘Fantastic Beasts 3’, i s’endarrerís la seva estrena a Juliol de 2022, ara s’ha revelat que l’estudi està en les negociacions preliminars amb l’alumne de ‘Hannibal’ (la sèrie), Mads Mikkelsen, per a interpretar al malvat de la saga en la tercera entrega, segons Deadline.

Les informacions també revelen que David Yates, actualment està treballant en el rodatge de la pròxima entrega de la franquícia preqüela de ‘Harry Potter’, ha elaborat una llista d’actors per a substituir a Depp en el paper de Grindelwald i Mikkelsen va ser la seva primera opció i ara el estudi està en els preliminars de la negociació parlant amb l’actor danès de 54 anys.

La tercera entrega per ara sense subtítol, comptarà de nou amb Eddie Redmayne com a Newt Scamander, Katherine Waterston com a Tina Goldstein, Dan Fogler com a Jacob Kowalski, Alison Sudol com a Queenie Goldstein, Ezra Miller com a Credence, Jude Law com a Albus Dumbledore, Jessica Williams com la professora Eulalie Hicks i veurem si finalment Mikkelsen acaba interpretant a Grindelwald.

La tercera entrega estarà dirigida de nou per David Yates a partir d’un guió escrit per J.K. Rowling i Steve Kloves. Actualment s’està filmant en el Regne Unit. ‘Fantastic Beasts 3’ té fixada la data d’estrena per al pròxim 15 de Juliol de 2022.

L’anterior film, ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’, va recaptar $654.855.901 a nivell mundial i la primera entrega ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, va recaptar $814.043.616 a nivell mundial. Els dos primers films com he dit van estar dirigits per David Yates, a partir d’un guió de J.K. Rowling i produïts per David Heyman, la pròpia Rowling, Steves Kloves i Lionel Wigram.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada