Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 12 de novembre del 2020

'Moon Knight'.


Segons Discussing Film, Marvel Studios planeja començar la producció de la molt esperada sèrie del MCU per a Disney+ a principis de 2021 a Budapest, just després de que el protagonista principal, Oscar Isaac acabi de filmar la seva pròxima sèrie limitada per a HBO Scenes from a Marriage. Tots els episodis estarà dirigits per el cineasta egipci Mohamed Diab, amb Gregory Middleton (Final Girl, Watchmen, Game of Thrones) i Stefania Cella (Morbius) signant com a director de fotografia i dissenyadora de producció de la sèrie, respectivament.

‘Moon Knight’, que està essent escrita i desenvolupada per Jeremy Slater (The Umbrella Academy), va ser anunciada oficialment per el director creatiu de Marvel Studios, Kevin Feige, l’any passat juntament amb les dues altres sèries ‘Ms. Marvel’ i ‘She-Hulk’. Aquests personatges també s’espera que apareguin en futurs films, al mateix temps les sèries també tindran connexions amb els futurs films.

Creat per Doug Moench i Don Perlin l’any 1975 per el “Werewolf by Night” #32, Moon Knight és l’alter ego de Marc Spector fill d’un rabí jueu-americà que va créixer fins a convertir-se en un boxejador de pesos pesats i després es va unir a la Marina dels EUA.

Spector, un mercenari que te nombrosos alter egos com el taxista Jake Lockley i el milionari playboy Steven Grant, per tal de combatre millor l’inframon criminal. Però més tard es va establir com a conducte del Déu Egipci de la lluna Khonshu després de morir en una missió a Egipte. Més recentment, ha estat un assessor que es vesteix de blanc i du el nom de Mr. Knight.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada