Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 3 de novembre del 2020

'Orphan: First Kill'.


L’estrella de ‘Orphan’, Isabelle Fuhrman (The Hunger Games, Masters of Sex) reprendrà el seu paper de Esther en la pròxima preqüela ‘Orphan: First Kill’. Segons les informacions, la nominada al Globus d’Or Julia Stiles (Dexter, Riviera) també s’ha unit al projecte que dirigeix William Brent Bell (The Boy, Brahms: The Boy II, Stay Alive), segons Deadline.

El mitjà afegeix que Bell ja està filmant la preqüela a Winnipeg i que els realitzadors utilitzaran una “combinació de filmació de perspectiva forçada i un equip de maquillatge de classe mundial” per a que Fuhrman li torni la vida al personatge de Orphan en la preqüela.

A ‘Orphan: First Kill’, està escrit per David Coggeshall (Prey, Scream: The TV Series), Leena Klammer (Fuhrman) planeja una fugida brillant d’un centre psiquiàtric d’Estònia i viatge als Estats Units fent-se passar per la filla desapareguda d’una família adinerada. Però la nova vida de Leena com a “Esther” ve amb una arruga inesperada i l’enfronta a una mare que protegirà a la seva família a qualsevol preu.

El film prové de Entertainment One i Dark Castle Entertainment. Els productors del film inclou a Alex MAce, Hal Sadoff i Ethan Erwin de Dark Castle, així com a James Tomlison, amb David Leslie Johnson-McGoldrick com a productor executiu. Jen Gorton i Josie Liang supervisaran per eOne.

El primer film ‘Orphan’ va fer el seu debut el any 2009 i va estar protagonitzat per Vera Farmiga i Peter Sarsgaard, com una muller i un marit que adopten a una nena de nou anys, després de perdre al seu nadó, tot i que ella no és tant innocent com diu ser. El film va estar dirigit per Jaume Collet-Serra i escrit per David Leslie Johnson-McGoldrick a partir d’una història de Alex Mace.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada