Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 3 de novembre del 2020

'Resident Evil Reboot'.









Donal Logue (Gotham, Terriers, Blade) està llest per a interpretar a Chief Irons en el pròxim reboot de la història d’origen de Resident Evil, dirigit per Johannes Roberts (47 Meters Down) i produïda per Constantin Films, segons Deadline.

El film es convertirà en una història d’origen oficial de la franquícia de videojocs de terror de supervivència de llarga durada de Capcom i es desenvoluparà en la miserable nit a Raccoon City l’any 1998, quan Umbrella Corporation va alliberar l’infern en el món i depenia d’un grup selecte de persones per aturar-los.

Donal Logue s’uneix al repartiment ja confirmat que inclou a Kaya Scodelario ha estat escollida per interpretar a Claire Redfield, mentre que John-Kamen interpretarà a Jill Valentine i Robbie Amell serà Chris Redfield, els quals seran els protagonistes al costat de Tom Hopper (The Umbrella Academy) com a Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) com a Leon S. Kennedy i Neal McDonough (Yellowstone) com a William Birkin.

El film estarà produït per Robert Kulzer per a Constantin Films, que estaven vinculats a la franquícia protagonitzada per Milla Jovovich, al costat de James Harris de Tea Shop Productions i Hartley Gorenstein, mentre que el director executiu de Constantin Films, Martin Moskowicz i Victor Hadida de Davis Film, seran els productors executius. Screen Gems de Sony Pictures, que va distribuir els films originals, estrenarà el film a nivell nacional, mentre que Constantin l’estrenarà en els territoris de parla alemanya, Elevation a Canadà, Metropolitan a França i Sony Pictures Releasing als territoris restants.

L’any 2018, es va informar que Roberts havia estat escollit per a dirigir i escriure’n el reboot de Resident Evil. Tot i que anteriorment hi havia adjunt, Atomic Monster de James Wan però es va retirar del projecte.

L’última entrega de la sèrie de films de Resident Evil, dirigida per Paul W.S. Anderson i protagonitzada per Milla Jovovich, va recaptar $26,8M domèstics i uns altres $285,4 a la resta del món i un global de $312.242.626. ‘Resident Evil: The Final Chapter’ va tenir un pressupost de $40M. El total recaptat per la saga suma a nivell mundial $1.232.675.429.

La producció del film ja ha començat i s’espera que el nou film de Resident Evil s’estreni en algun moment del 2021. Jo apostaria a que s’estrenarà en el segon semestre del any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada