Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 11 de novembre del 2020

'The Scorpion King Reboot'.


Ja han passat 19 anys des de que el públic va veure a Dwayne “The Rock” Johnson interpretar el paper de Mathayus en el seu debut com a actor a ‘The Mummy Returns’, seguit del seu paper protagonista en el spin-off de 2002 ‘The Scorpion King’, i ara ell i Universal Pictures s’han associat per a produir un reboot de l’última franquícia, segons Deadline

Originalment creat pel guionista i director de ‘The Mummy’ Stephen Sommers, el film de 2002 es centrava en Mathayus (Johnson) 5.000 anys abans dels esdeveniments de la primera aventura de terror d’acció protagonitzat per Brendan Fraser, en la que el guerrer del desert s’aixeca contra l’exèrcit malvat que destrueix la seva terra natal i finalment es converteix en el llegendari Rei Escorpí, donant-li al personatge una representació més heroica després del seu debut com a dolent a ‘The Mummy Returns’.

El nou film, el qual encara no se’n saben els detalls del argument es mantenen actualment en secret per part dels involucrats, serà escrit per el nominat al Oscar Jonathan Herman (Straight Outta Compton) i estarà produït per Johnson i Dany Garcia a través de la seva companyia Seven Bucks Productions al costat de Hiram Garcia de Seven Bucks, mentre que el vicepresident sènior de producció de Universal, Jay Polidoro, i el executiu creatiu Tony Ducret supervisaran el projecte per al estudi.

“L’original The Scorpion King va ser un catalitzador decisiu que ens va ajudar a catapultar-nos al món del cinema”, va dir Garcia en un comunicat. “Poder produir ara la pròxima interacció com a part de la nostra llista de Seven Bucks Productions, és un moment especial de cercle complet, un testimoni del que hem tingut la sort de construir per a la nostre audiència i, en última instància, un humil recordatori del valor atemporal de narració autentica”.

Les fonts informen que amb l’estrella de ‘Hobbs & Shaw’ reservat fins al 2022, el estudi està cercant un nou actor per al paper principal del heroi i per a la direcció, tot i això, donat que el projecte està prop del cor de Johnson, encara existeix la possibilitat de que faci una aparició en el film d’alguna manera.

“The Scorpion King va ser el meu primer paper a la gran pantalla i em sento honrat i emocionat de reimaginar i entregar aquesta genial mitologia a tot una nova generació”, va dir Johnson en un comunicat. “No hauria tingut la carrera que he tingut sinó fos per la sort d’haver-la tingut gràcies a The Scorpion King i estic encantat de que a Seven Bucks Productions poguem ajudar a crear aquestes mateixes oportunitats per a altres actors que avui dia treballen dur. Crec que Jonathan Herman s’esforçarà per entregar un guió fantàstic per a la nostra audiència global”.

Després de que el film resultes ser un èxit de taquilla per al estudi, van començar els plans per a una seqüela de The Scorpion King, amb el retorn de Johnson, però degut a diversos endarreriments per alçar el vol, Johnson finalment va deixar el paper i va ser substituït per Michael Copon en la preqüela directa a vídeo ‘The Scorpion King 2: Rise of a Warrior’. Copon també seria substituït per a la tercera i quarta entrega directa a vídeo per Victor Webster, amb Zach McGowan assumint el paper a ‘Book of Souls’ de 2018. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada