Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 10 de novembre del 2020

'The Salamander Live Twice'.

Segons Variety, el guanyador d’un Oscar Adrien Brody i la nominada al Oscar Vera Farmiga, han signat oficialment per als papers principals en el pròxim film thriller de misteri de Ant Timpson titulat ‘The Salamander Lives Twice’. S’espera que la producció comenci a la primavera del 2021.

‘The Salamander Lives Twice’ es centra en un home ferit (Brody) amb un maletí impenetrable i sense records, que es trobat a la costa d’una illa remota per Iris i la seva filla Goggy (Farmiga), els últims membres restants d’una dinastia familiar que alguna vegada va ser pròspera. El film estarà dirigit per Ant Timpson (Come to Daddy) a partir d’un guió escrit per Toby Harvard basat en una història de Timpson i Harvard.

A més de dirigir, Timpson també en serà productor executiu al costat de XYZ Films, qui s’encarrega de les vendes mundials del film. El film també serà produït per Emma Slade de Firefly Films i Katie Holly de Binder Films.

Adrien Brody es més conegut per la seva actuació protagonista en el film de 2002 ‘The Pianist’, que el va convertir en l’actor més jove en guanyar un Oscar al Millor Actor a l’edat de 29 anys. Els seus altres crèdits cinematogràfics destacats inclouen: The Village, King Kong, Predators, Fantastic Mr. Fox, Midnight in Paris i The Gran Budapest Hotel. Properament el podrem veure en el pròxim film de Wes Anderson, The French Dispatch, que s’estrenarà al 2021.

Vera Farmiga va guanyar reconeixement mundial pel seu paper de Lorraine Warren en els films de James Wan, The Conjuring Universe. Els seus altres films destacats inclouen: Down to the Bone, Nothing But the Truth, Up in the Air, Higher Ground, Orphan i Source Code. Properament la podrem veure en la tercera entrega de la saga The Conjuring, que te com a subtítol The Devil Made Me Do It.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada