Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 de novembre del 2020

'Deadpool 3'.








Segons Deadline, el duo de productors executius i escriptors de ‘Bob’s Burgers’, Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Loeglin, també conegudes com The Molyneux Sisters, hamn estat escollides per escriure el guió de la molt esperada tercera entrega de ‘Deadpool’, ara integrat al MCU.

Kevin Feige i el president executiu de Disney, Bob Iger, han expressat prèviament el seu interès en futurs films de Deadpool però mantenint el contingut amb classificació R, present en els dos primers films durant el seu recorregut sota el paraigua de Fox i les fonts informen que Marvel Studios està cercant mantenir això intacte, el que estableix el tercer film protagonitzat per Ryan Reynolds com el primer film de classificació R del estudi propietat de Disney. Les reunions amb els guionistes han estat en curs durant mesos, i l’estrella i el cap creatiu van descobrir que els hi agradava el discurs dels co-creadors de Great North i treballaran de la mà amb  Feige i el duo per a desenvolupar el guió.

Actualment no està clar si el director David Leitch tornarà per a dirigir la tercera entrega de la franquícia, i les fonts informen que, donada la seva atapeïda agenda fins al 2021, és poc provable, però que la porta està oberta en el cas de que estigui disponible, tot i que no s’ha parlat del perquè els escriptors de ‘Deadpool 1 i 2’, Rhett Reese i Paul Wernick, no tornaran per escriure aquesta tercera entrega.

‘Deadpool 2’ es va estrenar el Maig de 2018 i es va convertir en el segon film de classificació R més taquillera amb $743,8M en tot el món, darrera del primer film de ‘Deadpool. Dirigit per David Leitch, Deadpool 2 compta amb el retorn de Ryan Reynolds en el paper del mercenari bocamoll al costat de Zazie Beetz (Atlanta, Joker) com la mutant que manipula la sort, Domino i Josh Brolin com a Cable, el fill de Cyclops dels X-Men que viatge en el temps. Jack Kesy (The Strain, Baywatch) interpreta a Black Tom, amb l’actriu japonesa Shioli Kutsuna i Julian Dennison (Hunt for the Wilderpeople) interpretant a Yukio i Firefist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada