Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 5 de novembre del 2020

'Munich'.

Sortint del seu treball nominat al Oscar pel seu paper en la mini sèrie de la HBO ‘Watchmen’, Jeremy Irons s’està submergint de nou en el treball ja que ha començat la producció de l’adaptació per a Netflix, del thriller èxit en vendes de Robert Harris, Munich, en el que Irons encapçalarà el repartiment, ens informen de des Deadline.

Basat en la novel·la de Harris de 2017, el resum del argument diu el següent: 

És la tardor de 1938 i Europa està al precipici de la guerra. Adolf Hitler es prepara per envair Txecoslovàquia i el govern de Neville Chamberlain cerca desesperadament una solució pacífica. Amb la pressió augmentant, Hugh Legat, funcionari britànic, i Paul von Hartmann, diplomàtic alemany, viatgen a Munich per a la conferencia d’emergència. Quan comencen les negociacions, els dos vells amics es troben en el centre d’una xarxa de subterfugis polítics i un perill molt real. Amb tot el món mirant, es pot evitar la guerra i, de ser així, a quin preu?

A més de Irons, que interpretarà a Chamberlain, el repartiment del film inclourà a George MacKay (True History of the Kelly Gang) com a Hugh Legat, Jannis Niewhöhner (Berlin Station) com a Paul Hartman, Sandra Hüller (Toni Erdmann) com a Helen Winter, Liv Lisa Fries (Counterpart) com a Lenya, August Diehl (A Hidden Life) com a Franz Sauer, Erin Doherty (The Crown) com a Pamela Legat i Martin Wutke com a Adolf Hitler, el segon cop que interpretarà l’infame dictador després de fer-ho en el film ‘Inglourious Basterds’ de Tarantino.



 
“És genial veure a un actor de la mida de Jeremy Irons interpretant a Chamberlain”, va dir Harris en un comunicat. “Aquest serà el primer cop que un film important va més allà del culte a Winston Churchill i tracte de ensenyar a Chamberlain d’una manera més comprensiva”.

El guió del film està essent adaptat per Ben Power (The Hollow Crown) amb Christian Schwochow (The Crown, Bad Banks) llest per a dirigir el film i Andrew Eaton (The Crown) i Turbine Studios adjunts per a produir. La producció està actualment en marxa a Alemanya, amb plans de filmar també en el Regne Unit i amb una data d’estrena per al 2021 previst per Netflix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada