Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 9 de novembre del 2020

'Mosul'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial de ‘Mosul’ i un cartell del thriller d’acció produït pels germans Russo, escrit i dirigit per Matthew Michael Carnahan (World War Z, 21 Bridges). A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


Matthew Michael Carnahan (World War Z, 21 Bridges) en el seu debut en la direcció i inspirada en l’article de Luke Mogelson en el New Yorker de 2017 “The Desperate Battle to Destroy Isis”, el film es basa en la història real d’un grup d’homes iraquians que va lluitar contra el ISIS quan el grup terrorista va prendre la seva ciutat natal i els seus familiars. Quan el ISIS va prendre les seves llars, famílies i ciutat, un grup d’homes va lluitar per recuperar-ho tot. Després de que el inexpert policia iraquià Kawa (Adam Bessa) és rescatat d’un esquinçador tiroteig per part del equip d’elit SWAT de Nínive, ràpidament és inclòs en l’esquadró rebel, una banda de deus germans d’armes liderat pel savi major Jasem (suhail Dabbach). Sota constant amenaça d’atac, la unitat s’embarca en una perillosa operació de guerrilla, decidida a arrasar una base enemiga i restaurar l’ordre en el territori sense llei.

El repartiment del film inclou a Suhail Dabbach (The Hurt Locker), Adam Bessa (Extraction) i Is’Haq Elias. El duo de directors de Avengers ha produït el film amb Mike Larocca a través de la seva productora AGBO al costat de The New Yorker Studios (The Old Man and the Gun, Only the Brave).

‘Mosul’ és l’última col·laboració entre els germans Russo i una plataforma de streaming, després que prèviament es van associar amb Netflix per el film ‘Extraction’, protagonitzat per Chris Hemsworth i que es va convertir en el film original més vist de la plataforma, i el drama criminal ‘Cherry’, protagonitzat per Tom Holland i que ha estat adquirit recentment per Apple TV+ per a una estrena a principis de 2021.

Els productors executius del film inclouen a Todd Mkurath, Christopher Markus i Stephen McFeely per a AGBO al costat de Mohamed Al-Daradii (Son of Babylon), Patrick Newall (Anon), Wang Zhongjun, Wang Zhonglei i Hu Junyi per a Huayi.

‘Mosul’, que es va estrenar mundialment en el Venice Film Festival i a Amèrica del Nord en el Toronto International Film Festival, el mes de Novembre farà el seu debut a Netflix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada