Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 7 de novembre del 2020

'Molly and the Moon'.


Segons Deadline, la nominada al Globus d’Or Kristen Bell (The Goog Place) i el nominat al Tony Jonathan Groff (Hamilton) han establert oficialment el seu primer projecte live-action fent equip, ja que han signat per als papers principals en el pròxim film musical original titulat ‘Molly and the Moon’. Això marca la última col·laboració de Bell i Groff després de protagonitzar junts els films animats de gran èxit de Disney Frozen i Frozen II, en el que els films han recaptat entre els dos un total de $2.730.830.310 a nivell mundial. El projecte prové dels creadors de ‘How I Met Your Mother’ i el duo nominat al Emmy Craig Thomas i Carter Bays, els quals també estan llestos per a fer el seu debut com a directors amb el film.

‘Molly and the Moon’ es descriu com un drama de fantasia musical de comèdia que es centrarà en una nena anomenada Molly i els seus pares Kate i Brian, els quals seran interpretats per Bell i Groff, respectivament. Les cançons que Kate i Brian cantaran junts, es convertiran en l’estrella del nord per a que Molly trobi el seu camí a través d’un món mític, cap a la lluna que instintivament sent que l’està cridant.

La història està inspirada en la crisi personal de Thomas amb respecte al naixement del seu fill Elliot, qui va néixer amb una rara condició genètica que va derivar en diversos defectes cardíacs i una cirurgia a cor obert amb tant sols dues setmanes de vida.

“Tot és live-action; realment volíem que es sentis com els clàssics films de fantasia live-action de la nostra infància, coses com Labyrinth i The Dark Crystal”, va dir Bays. “A mesura que estàvem construint a partir d’aquesta metàfora, es va convertir en, com ensenyem aquest viatge? Com visualitzem una ànima tractant d’entra al món? Per a nosaltres, es va sentir com el viatge d’escalar una muntanya. Molly és aquesta nena i la lluna en el film representa estar viva i participar en el món. És el seu viatge, intentar arribar a la lluna. Al voltant d’això, construïm aquest món de fantasia màgic del que tallem d’un costat a un altre, que interactua amb el món real de formes sorprenents. Veiem el viatge de fantasia i els amics que fa en el camí. Hi ha un cavaller d’armadura brillant. Hi ha un conill que parla que coneix el bosc. Hi ha un monstre al que té de enfrontar-se. És el viatge d’un veritable heroi per a ella”.

Thomas va afegir: “La mesura de Molly Moon és quelcom semblant al de Elliot. Els musicals sempre tracten sobre els primers moments que demostren per que són musicals. Kate, el nostre personatge principal, la mare, està cantant una cançó de bressol al seu ventre embarassat i empeny aquest ventre embarassat i anirà a aquest altre món on veiem a una nena misteriosa en un bot de rems en mig del oceà mirant cap a la lluna i escoltant aquesta cançó, escoltant aquesta cançó de bressol que arriba a través de la lluna. És el moment en que et dones compte de que existeix aquesta petita ànima, aquesta vida que vol existir i estar en el món i vol assolir el so d’aquesta veu. Ella no sap que significa ni qui és. Simplement sona a amor, i ella vol apropar-se, i aquest es el moment en que connectem els dos mons del nostre film, el món de Molly i el món real en el que viuen els seus pares”.

Thomas també va revelar que el film també s’inspirarà en films com ‘Where The Wild Things Are’ i ‘Alice in Wonderland’. Ell espera que al explicar aquesta història, pugui honrar al seu fill i a tots els pares que han passat o estan passant pel mateix viatge difícil pel que van passar.

‘Molly and the Moon’ estarà dirigit per Craig Thomas i Carter Bays a partir d’un guió que van coescriure. Harvey Mason Jr. (Sing, Pitch Perfect Films), Stephanie Diaz-Matos i Nathan Larson també han col·laborat en el projecte per a ser els productor musical executiu, supervisor musical i compositor, respectivament. Serà produït per Jared Ian Goldman, Renee Witt i Jamal Daniel amb Tory Metzger com a productor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada