Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 18 de novembre del 2020

'Scream Reboot'.


Segons Fandango (a través de BloodyDisgusting), la producció dels directors Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett, la tant esperada cinquena entrega de la franquícia Scream ha completat finalment la producció després de quasi dos mesos de filmació a Wilmington, Carolina del Nord. 

David Arquette es va convertir en el primer actor en signar el seu retorn a la franquícia, després va venir Courteney Cox, l’única que falta per confirmar i que actualment està en converses és la protagonista principal, Neve Campbell. I com a noves incorporacions tenim a l’actriu Jenna Ortega i Melissa Barrera.

El nou film estarà produït per Project X Entertaiment de James Vanderbilt (Zodiac), qui també co-escriu el guió amb Guy Busick (Ready or Not), així com Paul Neinstein i William Sherak per Spyglass, amb el guionista original Kevin Williamson exercint de productor executiu amb el tercer membre de Radio Silence Chad Villella.

El primer film, estrenat l’any 1996, va ser una sorpresa explosiva en el seu debut, ajudant a reviure el gènere de terror per a la dècada i convertint-se en el film slasher més taquiller de tots els temps fins que va ser destronada pel reboot de ‘Halloween’ l’any passat. L’èxit del primer va generar una franquícia que inclou tres seqüeles, la primera de les quals va ser tant exitosa com la primera, mentre que les dues anteriors van rebre retorns de taquilla i critiques mixtes.

Després de anys de lluita per estrenar un altre film, MTV va recollir una adaptació de la sèrie que es va convertir en èxit de culte, amb dues temporades ben rebudes per part dels fans abans de passar a VH1 per a la seva tercera temporada reiniciada, que va tenir una barreja de critiques negatives i regulars tant per part de la critica com del públic, però va ser una millora menor en les qualificacions de la segona temporada.

El renaixement de Scream marcarà el segon gran reinici de la franquícia de terror en el que Spyglass està treballant, amb l’estudi desenvolupant una nova versió del clàssic de terror de culte de Clive Barker, ‘Hellraiser’, amb David S. Goyer (Terminator: Drak Fate) adjunt per escriure’n el guió.

Neve Campbell (Party of Five, The Craft) va interpretar a Sidney Prescott en l’èxit de taquilla original de ‘Scream’ l’any 1996. Des de llavors, es va convertir en la cara popular de la franquícia slasher, ja que també va protagonitzar les tres seqüeles. La més recent es va estrenar l’any 2011 i va recaptar $97,2M havent costat $40M. Campbell va aparèixer recentment a ‘House of Cards’ de Netflix i en el film ‘Castle in the Ground’.

‘Scream 5’ farà el seu debut el pròxim 14 de Gener de 2022. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada