Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 24 de novembre del 2020

'The Boss Baby: Family Business'.

Universal Pictures ha publicat el tràiler oficial de ‘The Boss Baby: Family Business’, l’esperada seqüela animada de ‘The Boss Baby’ de DreamWorks Animation arribarà als cinemes el pròxim 26 de Març de 2021. A continuació podeu veure’n el tràiler...

           

          


“Tim (Marsden) és ara un pare casat. Ted és un director executiu de fons de cobertura. Però un nou nadó en Cap amb un nou punt de vista de Vanguardia i una actitud positiva està a punt d’unir-los de nou...i inspirar un nou negoci familiar. Tim i la seva dona súper mare Carol (Longoria) viuen en els suburbis amb la seva súper intel·ligent filla Tabitha (Greenblatt) de 7 anys i la súper bonica recent nascuda Tina (Sedaris). Tabitha, qui està al cap damunt de la seva classe en el prestigiós Centre Acorn per a la Infantesa Avançada, idolatra al seu oncle Ted i vol ser com ell, però a Tim li preocupa que ella estigui treballant massa dur i s’estigui perdent la infància normal. Quan la nadó Tina revela que és ta-da! Una agent secret de BabyCorp en una missió per a descobrir els obscurs secrets darrera de l’escola de Tabitha i el seu misteriós fundador, el Dr. Armstrong (Goldblum), reunirà als germans Templeton de manera inesperada, duent-los a revaluar el significat de família i descobreixin el que realment importa.

‘The Boss Baby: Family Business’ hi trobarem les veus de James Marsden (Sonic the Hedgehog), Amy Sedaris (BoJack Horseman), Alec Baldwin (The Looming Tower), Jimmy Kimmel (Teen Titans Go! to the Movies), Lisa Kudrow (Neighbors 2), Jeff Goldblum (Jurassic World: Dominion), Ariana Greenblatt (Stuck in the Middle), i Eva Longoria (Dora and the Lost City of Gold).

‘The Boss Baby’ és una història còmicament universal sobre com l’arribada d’un nou nadó impacta a una família, explicada des d’un punt de vista d’un narrador deliciosament poc confiable, un nen de 7 anys increïblement imaginatiu anomenat Tim. Amb un missatge astut i de tot cor sobre la importància de la família, The Boss Baby de DreamWorks és una comèdia original autèntica i abastament atractiva per a totes les edats.

El repartiment de veus de la primera entrega incloïa a: Steve Buscemi com a Francis, Jimmy Kimmel com el pare, Lisa Kudrow com la mare i Miles Bakshi com el Tim. Tobey Maguire com la veu adulta de Tim i el narrador. La primera entrega va estar dirigida per Tom McGrath amb un guió de Michael McCullers. Aquesta segona entrega repeteix director i el guió està a càrrec de Marla Frazee que és la creadora dels personatges.

El primer film ‘The Boss Baby’, estrenat el Març de 2017, va recaptar $527.965.936 a nivell mundial, amb $175M domèstics i $352,9M a nivell internacional. També va generar una sèrie derivada a Netflix titulada ‘The Boss Baby: Back in Business’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada