Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 6 de novembre del 2020

'Boba Fett Series'.










Segons Deadline, Disney i Lucasfilm podrien estar desenvolupant  una sèrie de Boba Fett per a Disney+, i podria començar a filmar-se aviat, depenent de les fonts d’on provingui la informació. Òbviament, la major part d’això tant sols és especulació, però considerant alguns dels elements de l’argument que apareixen en el primer episodi de ‘The Mandalorian’, sembla raonable assumir que el caça-recompenses preferit de tots finalment tindrà el seu propi spin-off. 

Gran part de les especulacions provenen de les converses recents d’una tercera temporada de ‘The Mandalorian’ ha estat en preproducció durant mesos amb el director de la sèrie i productor executiu Jon Favreau, declarant el seu desig de començar a filmar abans d’acabar 2020. Tot i això, algunes fonts suggereixen que la pròxima temporada s’endarrerirà fins a la primavera de 2021, per donar pas a la sèrie de Boba Fett, que començaria a filmar-se la pròxima setmana. Temuera Morrison, en principi, tornaria a interpretar el seu paper, en la que prèviament havia posat veu en la reedició de ‘The Empire Strikes Back’, a més de interpretar a Jango Fett, l’home del que Boba Fett va ser clonat, a ‘Attack of the Clones’ de 2002, així com interpretar altres clones l’any 2005 a ‘Revenge of the Sith’.

Lucasfilm manté en secret els detalls sobre qualsevol dels projectes, tot i que recentment es va anunciar que Sophie Thatcher s’uniria a la franquícia de The Mandalorian, per a un paper no especificat. Queda per veure si això significa que seria per a la sèrie principal o un possible sèrie spin-off ambientada en la línia del temps de The Mandalorian.

Per si això no fos suficient, Disney+ també està desenvolupant una sèrie de Star Wars centrada en dones amb Leslye Headland; i també semblen decidits a crear sèries derivades amb personatges de The Mandalorian, una d’elles amb Cara Dune que l’interpreta Gina Carano.

Tot i això, haurem d’esperar confirmació oficial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada