Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 11 de novembre del 2020

'Jordan Peele's Project'.

Després de unir-se com a productor en diversos projectes del gènere tant en la gran pantalla com en la petita pantalla, Jordan Peele torna oficialment a la cadira de director d’un llargmetratge per a un nou film de terror per a universal Pictures, que l’estudi acaba de programar per al juliol de 2022, que ens informen des de Deadline.

Els detalls del argument del projecte es mantenen actualment en secret per ara, però si segueix en la mateixa línia que les seves dues últimes creacions com a director, seran històries aterradores i subversives plenes de temàtiques socialment conscients en el que respecte a la raça i la societat.

L’anunci de Universal de la data d’estrena del nou film de Peele, es produeix hores després de que Warner Bros. va anunciar que la tercera entrega de Fantastic Beasts protagonitzada per Eddie Redmayne, arribaria als cinemes el 15 de Juliol de 2022, una setmana abans que el nou film de Peele.

Després d’obtenir crítiques favorables pel seu treball en el camp de la comèdia durant anys, Peele va sorprendre al món amb ‘Get Out’, el seu debut com a director l’any 2017 i que va aterrar en el gènere de terror i va rebre elogis universals per part de la crítica i el públic per igual, generant a Universal una taquilla mundial de $255.429.395 d’un film que havia costat $4,5M i convertint-se en el primer director negre en guanyar un Oscar al Millor Guió Original, al mateix temps que també obtenia les nominacions a Millor Film i Millor Director.

Peele va seguir al 2019 amb un altre film de terror ‘Us’, que també va rebre bones crítiques i va recaptar un total de $255.184.580, aquest cop amb un pressupost una mica més alt $20M.

El co-desenvolupador/presentador/narrador de CBS Al Access ‘The Twilight Zone’ reboot, actualment està esperant l’estrena del reneixament de ‘Candyman’, coescrit i dirigit per Nia DaCosta, que produeix i coescriu amb el seu soci Win Rosenfeld, a més d’ajudar en el desenvolupament d’un remake de ‘The People Under the Stairs’ de Wes Craven, ambdues ambientades a Universal Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada