Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 6 de novembre del 2020

'Gold'.

L’estrella de ‘The Greatest Showman’, Zac Efron, ha signat oficialment per a un dels papers principals en el pròxim thriller de supervivència del director Anthony Hayes titulat Gold. A més de dirigir, Hayes també en serà coguionista i s’espera que també coprotagonitzi.

“Aquesta és una història emocionant, apassionant i oportuna sobre la cobdícia, la humanitat, qui som, el que hem fet al món i cap a on ens dirigim si no anem amb compte”, va dir Hayes en un comunicat (a través de Deadline). “Tenir a Zac Efron com el meu protagonista principal en aquest film és un regal absolut i veure el que està creant no s’assembla a res que haguem vist d’ell abans. No puc esperar per entregar aquest film audaç, visceral i cinematogràfica a les audiències de tot el món”.

Gold es centra en dos estranys que viatgen per un desert i ensopeguen amb la llavor d’or més gran mai trobada. Ells elaboren un pla per a protegir i excavar la seva recompensa amb un home sortint per assegurar l’equip necessari. L’altre home resta al lloc i ha de suportar els durs elements del desert, els gossos salvatges famolencs i els intrusos misteriosos, mentre lluita contra la sospita de que ha estat abandonat al seu propi destí.

El film estarà dirigit per Anthony Hayes (Animal Kingdom) a partir d’un guió que ha coescrit amb Polly Smyth. Estarà produït per Hayes a través de la seva companyia Rogue Star Pictures al costat de John Schwarz i Michael Schwarz de Deeper Water Films. El film comptarà amb la producció executiva de Andrew Mann, Peter Touche, Simon Williams, Paul Wiegard, Will Clarke, Andy Mayson, Nick Forward i Mike Runagall.

S’espera que la producció comenci a Austràlia a finals d’aquest mes.

Zac Efron va guanyar reconeixement mundial, pel seu paper destacat com a Troy Bolton en la trilogia de Disney, ‘High School Musical’. Després va passar a protagonitzar films d’alt perfil com ara 17 Again, The Lorax, Baywatch, Neighbors, The Greatest Showman i Extremly Wicked, Shockingly Evile and Vile. L’actor de 33 anys apareixerà en el pròxim remake de ‘Three Men and a Baby’ per a Disney+ i en el remake de Firestarter per a Blumhouse.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada