Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 26 de novembre del 2020

'Beau is Afraid'.

Segons Discussing Film, el guanyador del Oscar Joaquin Phoenix estaria en negociacions per al paper principal en el pròxim film de terror del director Ari Aster titulat ‘Beau is Afraid’. Aquest projecte marcarà el tercer projecte com a director de Aster fins la data després d’haver treballat prèviament en els dos films aclamats, ‘Hereditary’ del 2018, protagonitzat per Toni Collette i ‘Midsomar’ de 2019, protagonitzat per Florence Pugh.

Beau is Afraid és descrit com un film de terror surrealista que, segons les informacions, es centrarà en un home extremadament ansiós però d’aspecte agradable anomenat Beau, que té una relació tensa amb la seva mare dominant, degut a una absència d’un pare que mai va conèixer.

L’argument del film diu: “Beau s’assabenta de la mort de la seva mare en circumstàncies misterioses i, al viatjar a casa, fa un descobriment alarmant sobre el seu passat. Durant el seu viatge, es troba amb diverses amenaces sobrenaturals boges”.

Aquest projecte tornarà a ser escrit, dirigit i produït per Ari Aster a través de la seva companyia productora Square Peg. Actualment no hi ha cap distribuïdor adjunt al film, però es molt provable que A24 estigui disposat a adquirir el projecte després de associar-se amb Aster en els seus anteriors films.

Phoenix és millor conegut per les seves actuacions aclamades per la crítica en films com ara Gladiator, Walk the Line, The Master, Her,You Were Never Really Here i la més recent Joker, que li ha valgut el primer Oscar com a Millor Actor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada