Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 11 d’octubre del 2022

'1001 Nights'.

Segons Deadline, Walt Disney Pictures es troba actualment en el procés de desenvolupar una adaptació cinematogràfica live-action de One Thousand And One Nights, inspirat en la col·lecció de contes populars del Orient Mitjà, Arabian Nights.

El projecte titulat 1001 Nights, es descriu com un film de fantasia amb elements infosos de ciència-ficció. L’escriptor de A Private War, Arash Amel, ha estat escollit per a escriure el film. També en serà productor executiu. Això marca l’última col·laboració de Amel amb Disney, després de escriure el film esportiu de Disney+ Rise, estrenat recentment.

Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument, però s’espera que sigui una IP independent i no tingui connexió amb cap franquícia existent de Disney. Una de les històries famoses de la col·lecció Arabian Nights és la Làmpada Meravellosa de Aladdin, que és la història que va inspirar la franquícia de Aladdin de Disney.

Amel és un escriptor i productor gal·lès-iranià. A més de 1001 Nights, també està treballant en altres projectes com ara el drama musical Fred & Ginder de Amazon Studios, la comèdia d’acció Snafu protagonitzat per John Cena i Jackie Chan, i The Ministry of Ungentlemanly Warfare, dirgit per Guy Ritchie. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada