Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 14 d’octubre del 2022

'The Beekeeper'.

A mesura que comença la producció de The Beekeeper en el Regne Unit, des de Deadline ens informa de que Miramax ha rebut amb bons ulls la incorporació de quatre nous membres al repartiment que s’uneixen a Jason Statham en el seu pròxim film de suspens i acció. Això inclou al alumne de The Hunger Games Josh Hutcherson, l’estrella de The Umbrella Academy Emmy Raver-Lampman, Bobby Naderi (Under the Shadow) i l’actor guanyador d’un Oscar Jeremy Irons. Es desconeixen més detalls sobre els seus personatges.

Descrit com un thriller d’acció de ritme trepidant, The Beekeeper “segueix el viatge personal de venjança d’un home que assumeix riscos nacionals després de que es revelés que és un ex agent d’una organització poderosa i clandestina coneguda com Beekeepers”, es pot llegir a la sinopsis.

El film està dirigit per David Ayer, a partir d’un guió escrit per Kurt Wimmer. Estarà produït per Statham i Wimmer, al costat de Bill Block per a Miramax i Chris Long per a Cedar Studios.

Statham el podem veure després en les pròximes seqüeles d’acció The Expendables 4, Meg 2: The Trench i Fast X. Ayer va ser reconegut per primer cop per escriure el drama criminal de Antoine Fuqua, Training Day i The Fast and the Furious de 2001. Els seus crèdits com a director inclou Street Kings, End of Watch, Fury, Bright i The Tax Colector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada