Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 3 d’octubre del 2022

'Cabinet of Curiosities'.

Netflix finalment ha publicat l’avanç oficial de Cabinet of Curiosities, el pròxim drama antològic de terror, que revela el nostre primer cop d’ull al seu repartiment estel·lar que inclou a Ben Barnes, Rupert Grint, Eric André, Tim Blake Nelson, Dan Stevens, entre d’altres. La sèrie està programada per a fer el seu debut a partir del 25 d’octubre com un esdeveniment de dos episodis en quatre dies.

El tràiler continua mostrant les vuit històries aterridores que conformaran la sèrie, que inclou “Lot 36”, “Graveyard Rats”, “The Murmuring”, “The Autopsy”, “Dreams in the Witch House”, “The Outside”, “Pickman’s Model” i “The Viewing”. Des del terror psicològic, dimonis, criatures i horror corporal, el drama d’antologia té tot el que necessites per aquesta temporada de Halloween.

          


Cabinet of Curiosities de Guillermo del Toro (anteriorment titulada Guillermo del Toro presenta 10 després de la mitjanit), es descriu com una col·lecció esgarrifant i que defineix el gènere d’acció en viu de històries diferents. Està creat i produït per del Toro, qui també n’és co-showrunner.

Està protagonitzat per F. Murray Abraham (Thir13en Ghosts), l’alumne de The Walking Dead, Andrew Lincoln, Ben Barnes (Shadow and Bone) i Tim Blake Nelson (Watchmen). A ells se’ls uneix: Elpidia Carrillo, Essie Davis, Hannah Galway, Crispin Glover, Demetrius Grosse, David Hewlett, Luke Roberts, Sebastian Roché, Glynn Turman, Peter Weller, entre d’altres.

La llista de directors inclou a Panos Cosmatos, Jennifer Kent, Vincenzo Natali, Ana Lily Amirpour, Catherine Hardwicke, Guillermo Navarro, David Prior i Keith Thomas, amb Cosmatos, Kent i Natali també llestos per escriure episodis singulars. En quant als escriptors, Haley Z. Boston, Regina Corrado, David S. Goyer, Lee Patterson, Aaron Stewart-Ahn i Mika Watkins han estat seleccionats per a escriure’n episodis de la sèrie.

La sèrie és una col·lecció de històries sense precedents que defineixen el gènere i que cerquen desafiar les nostres nocions tradicionals de terror. De macabre a màgic, de gòtic a grotesc o clàssicament esgarrifant, aquests vuit contes igualment sofisticats i sinistres (incloses dues obres originals de del Toro) cobraran vida gràcies a un equip de escriptors i directors escollits personalment per del Toro.

Cabinet of Curiosities de Guillermo del Toro, és una producció executiva del guanyador d’un Oscar J. Miles Dale (Sex/Life), qui també n’és el showrunner i és reuneix amb Del Toro després de The Shape of Water de 2017. Els productors executius són Gary Ungar i Regina Corrado.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada