Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 15 d’octubre del 2022

'Thunderbolts'.


Segons les informacions, l’univers cinematogràfic de Marvel continua creixent, amb Harrison Ford llest per a posar-se a les sabates del difunt William Hurt i interpretar al General Thaddeus ‘Thunderbolt’ Ross.

La informació, que inicialment provenia del periodista Jeff Sneider però després va estar confirmat per SlashFilm, assenyalava que Ford apareixerà en el pròxim film de Thunderbolts, que es va anunciar durant la D23 Expo. Ross, qui va ser interpretat per William Hurt abans de la seva mort enguany, ha aparegut en diversos films de UCM, primer a The Incredible Hulk de 2008, després a Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame i més recentment a Black Widow.

Si la informació fos certa, això seria una altre gran franquícia de la que Ford ha estat una part important. El llegendari actor també ha aparegut en les franquícies de Star Wars, Indiana Jones i Blade Runner. El següent per a ell és la cinquena entrega de la franquícia Indiana Jones, que també es va poder veure quelcom en la D23 Expo.

Durant el recent panell de la D23 de Marvel Studios, Kevin Feige, finalment va revelar el repartiment que formaria part del pròxim film dels Thunderbolts, que serà un equip compost principalment per súper malvats i antiherois. Inclou a Comtessa Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah Jon-Kamen), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko)Yelena Bblack Widow (Florence Pugh) i Winter Soldier (Sebastian Stan).

El film estarà dirigit per Jake Shreier, el qual la seva història com a director no és extremadament extensa, ja que el cineasta sols ha treballat a Robot & Frank de 2012, Paper Towns de 2015 i la versió filmada de 2021 de Chance the Rapper’s Magnificent Coloring World Tour. Abans del seu treball a Hollywood, ha treballat amb artistes de la talla de Francis and the Lights, Selena Gomez, Justin Bieber, Haim, Baby Kemm i Kanye West.

Actualment, el film està programat per arribar als cinemes el 26 de juliol de 2024, com a part de la fase 5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada