Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 d’octubre del 2022

'Twister Sequel'.


Des de Deadline ens informen de que s’està preparant una seqüela del film de catàstrofe natural de 1996, Twister i que el estudi està cercant directors potencials.

Segons la informació, Steven Spielberg va optar per el guió de Mark L. Smith. Tot i que Twister originalment estava programat per a ser dirigit per Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick), va abandonar el projecte per a dedicar-se a un altre film completament diferent. Com a tal, Universal Pictures i Amblin Entertainment estan en el procés de finalitzar la cerca de director per al film, amb Dan Trachtenberg (Prey), Jimmy Chin i Elisabeth Chai (Free Solo) i Travis Knight (Kubo and the Two Strings) estan en la cursa final. Aparentment s’espera que Helen Hunt torni, amb la seqüela enfocant-se en ella i la filla del Dr. William Harding, l’últim de les quals va ser interpretat pel difunt Bill Paxton en el film original.

Estrenat el maig de 1996, Twister es centrava en la parella separada Jo i Bill Harding (Hun i Paxton) quan es retroben mentre persegueixen tempestes durant un brot d’un sever tornado a Oklahoma, mentre s’esforcen per a implementar un dispositiu d’investigació per ajudar a millorar els temps d’entrega d’advertències de tornados.

El film va resultar ser un gran èxit després de la seva estrena als cinemes, recaptant $494.580.615 per un pressupost de $92M i va obtenir dues nominacions al Oscar als Millors Efectes Visuals i Millor So i continuaria guanyant audiència amb el temps gràcies a les freqüents programacions en la televisió per cable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada