Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 13 d’octubre del 2022

'Matilda'.

El primer tràiler de la pròxima adaptació cinematogràfica de Netflix de Matilda el musical de Roald Dahl, el que els brinda als fans un altre punt de vista del pròxim film aclamat per la crítica.

Matilda el musical està protagonitzat per Emma Thompson, Stephen Graham, Andrea Riseborough, Sindhu Vee, Alisha Weir i Lashana Lynch, i està dirigit per Matthew Warchus, qui també ha dirigit el musical. El musical en si està basat en la novel·la infantil de 1988 del mateix nom escrit per Roald Dahl, així com l’adaptació musical de 2010 del llibre en sí.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i el cartell...

          


Publicada per primer cop l’any 1988, la novel·la gira en torn a la història d’una nena de 5 anys anomenada Matilda Wormwood, a qui li agrada fer bromes als seus pares negligents, com blanquejar secretament el cabell del seu pare. A més dels seus pares, la cruel directora Miss Agatha Trunchbull és també el seu més gran nemèsies. Tot i que sembla una nena trapella, Matilda té habilitats intel·lectuals prometedores i altes, que són molt diferents a la dels altres nens de la mateixa edat. L’únic adult que l’aprecia i compren és la seva mestre, la Sra. Jennifer Honey.

Matilda va ser adaptada al cinema per primer cop l’any 1996 per l’actor i director Danny DeVito amb Mara Wilson com a protagonista. Mentre tant, Matilda The Musical, de Dennis Kelly, ha estat funcionant a Londres des del 2011 i també va tenir una exitosa carrera a Broadway entre 2013 i 2017. El film de Netflix també estarà a càrrec del director del programa original, Matthew Warchus.

Les històries de Roald Dahl han inspirat durant molt de temps films premiats i produccions de teatre. Però ara, per primer cop, Netflix en associació amb The Roald Dahl Story Company reunirà als equips creatius, visuals i d’escriptura de la més alta qualitat, per estendre les històries el primer del seu tipus de llista de sèries d’esdeveniments animats premium i especials per a públics de totes les edats i per a que les famílies gaudeixin junts. Netflix té la intenció de restar fidel al esperit i to per excel·lència de Dahl al mateix temps que construeix un univers d’històries imaginatives que s’expandeix molt més enllà de les pàgines dels llibres.

La llista de títols en l’acord entre Netflix i Roald Dahl Story Company inclou a Charlie and the Chocolate Factory, Matilda, The BFG, The Twits, Charlie and the Great Glass Elevator, George’s Marvelous Mdicine, Boy – Tales of Childhood, Going Solo, The Enormous Crocodile, The Giraffe and the Pelly and Me, Henry Sugar, Billy and the Minpins, The Magic Finger, Esio Trot, Dirty Beasts i Rhyme Stew.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada