Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 24 d’octubre del 2022

'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'.

Marvel Studios ha publicat el primer tràiler oficial de Ant-Man and the Wasp: Quantumania, la tercera entrega de la saga i que s’estrenarà a principis de 2023.

El primer tràiler mostra a Scott Lang vivint la seva vida després dels esdeveniments de Avengers: Endgame. Després de que la filla de Scott, Cassie, envia una senyal al Regne Quàntic, els Lang i els Van Dyne són arrossegats al univers d’un altre món. Els espectadors poden veure per primer cop a Jonathan Majors com a Kang El Conquistador, juntament amb una breu cop d’ull a l’aparició de Bill Murray en el film.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i el primer cartell...

          

          


Ant-Man and the Wasp: Quantumania torna a estar dirigida per Peyton Reed amb el guionista de Rick & Morty, Jeff Loveness escrivint el guió. Tornen com no dos dels protagonistes principals, Paul Rudd com a Scott Lang/Ant-Man i Evangeline Lilly com a Hope Van Dyne/Wasp. Els dos actors van donar veu a l’experiència de realitat virtual de ‘Avengers: Damage Control’. Ambdós personatges van aparèixer a Avengers: Endgame, tot i que Scott Lang va tenir un paper més important. En aquesta nova entrega veurem a Kathryn Newton interpretar a Cassie Lang ja d’adolescent.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania s’estrenarà el 17 de Febrer de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada