Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 23 d’octubre del 2022

'Silver Surfer'.


Un nou rumor de Marvel Studios afirma que Silver Surfer serà una presentació especial. Cosmic Circus ens informa de que la companyia està desenvolupant un projecte en solitari en la mateix línia que Werewolf by Night. Serà interessant veure que ha planificat Marvel per al costat còsmic de les coses en les pròximes dues fases. De la mateixa manera que el costat esgarrifant del UCM ha fet grans passos cap endavant amb la primera presentació especial i Moon Knight, hi ha alguns buits que omplir per als fans que han somiat amb veure a Nova i la Guerra Kree/Skrull en algun moment. Sembla a ser que també hi haurà quelcom de Galactus escampat per allà per si de cas. Tot i això, el propi estudi no ha anunciat nio confirmat res.

Parlant dels herois preferits de Marvel dels fans que encara no han aparegut en el UCM, els X-Men són una de les entitats preferides en les xarxes socials per a fer algunes preguntes. Arribarà a Disney+ amb X-Men’97 i l’escriptor Beau DeMayo va parlar amb The Direct sobre la pressió que comporta aquesta tasca.

“Des del punt de vista del estudi i del procés, no és diferent. Kevin [Feige], Brad Winderbaum, Dana [Vasquez-Eberhardt] que està treballant amb nosaltres en això, que són els nostres productors, tenen el mateix nivell de participació”, va dir. “Se que en alguns estudis, l’animació es tracte com el fillastre pel roig i sincerament, What if...? i les altres sèries animades de Marvel es tracten amb la mateixa serietat que les seves propietats live-action. I X-Men, en particular, és quelcom que està molt a prop del cor de Marvel Studios, ara que han tornat a casa al estudi. Així que això ha estat diferent”.

“És com si X-Men signifiques quelcom per a molta gent. Crec que hi ha un pes i una responsabilitat allà, ara que han tronat a Marvel Studios, això és molt diferent i sempre en sóc conscient d’això”, va afegir DeMayo. “La diferència graciosa és més nits sense dormir, perquè Moon Knight, si quelcom no sortia bé, [jo pensava] ‘bueno, Jeremy [Slater] està escrivint la sèrie, així que al final del dia tindrà que [resoldre-ho]’. Hi ha hagut diversos moments en els que estic com, ‘Algú necessita resoldre això, oh, sóc jo ara’. [riure] Llavors, hi ha hagut molt de creixement, diria, que he hagut de fer a X-Men ’97. Sols com a narrador, com a productor i com a persona, això ho ha convertit en una experiència molt diferent a escriure Moon Knight”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada