Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 d’octubre del 2022

'The Equalizer 3'.

Quasi dues dècades després de l’estrena als cinemes de Man on Fire, Dakota Fanning es reuneix de nou amb Denzel Washington per a un nou film d’acció i suspens: la pròxima seqüela de The Equalizer 3. L’actriu de I Am Sam, s’uneix al repartiment de la tan esperada tercera entrega al costat de Gaia Scodellaro (You Me and the Apocalypse).

Sony Pictures ha anunciat que la producció de The Equalizer 3 ha començat oficialment a Itàlia. L’anunci també ve acompanyat de les primeres fotografies des del set, mostrant la primera reunió entre Fanning i Washington.





La tercera entrega torna a estar dirigit per Antoine Fuqua (Training Day) a partir d’un guió escrit per Richard Wenk. Els productors són Fuqua, Washington, Todd Black, Jason Blumenthal i Steve Tisch. S’espera que el film arribi als cinemes el 01 de setembre de 2023.

Els films de The Equalizer es van basar en la clàssica sèrie de CBS, que es va emetre durant quatre temporades entre 1985 i 1989 a la cadena CBS. Al costat de Denzel en els dos primers films estaven Bill Pullman, Melissa Leo, David Harbour, Pedro Pascal, entre d’altres. La franquícia d’acció ha acumulat un total entre els dos films $382.730.895.

CBS també ha reviscut la sèrie de drama criminal amb un reboot protagonitzat per dones i produït pels creadors originals Michael Sloan i Richard Lindheim. Protagonitzada per Queen Latifah com a Robyn McCall, la sèrie es troba actualment en la seva tercera temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada