Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 16 d’octubre del 2022

'Ironheart'.


Els fans esperaven veure aparèixer al diabòlic Mephisto en la sèrie de Disney+ WandaVision. Si bé això no va acabar succeint, una informació recent insinua que el personatge podria aparèixer aviat.

Segons informació recent de diversos experts a Twitter, inclòs el conegut “My Time to Shine”, l’actor Sacha Baron Cohen interpretarà al malvat icònic en la pròxima sèrie Ironheart de Disney+.

Si bé no es sap molt sobre el seu paper, la font també esmentava que The Hood, qui serà interpretat per Anthony Ramos, rebrà els seus poders màgics de Mephisto després d’arribar a un acord amb ell. En els còmics, aquest tracte es fa amb l’entitat còsmica Dormammu, qui va aparèixer en el primer film de Doctor Strange de 2016.  Tot i això, sembla que en el UCM serà totalment diferent per a poder adaptar-se a l’arribada de Mephisto.

Els rumors sobre l’aparició de Mephisto en el Univers Cinematogràfic de Marvel han existit durant anys, i molts fans creien que apareixeria a WandaVision com la raó del control de Wanda Maximoff sobre la ciutat de Westview. Tot i això, aquest no va ser el cas, i ara sembla a ser que Mephisto finalment podria arribar al UCM després d’una llarga espera.

En els còmics, Mephisto és tan demoníac com els fans imaginen. Com una entitat demoníaca immortal, Mephisto pot manipular un munt de coses diferents a través de les seves habilitats màgiques que inclouen canviar de forma, projectar il·lusions, alterar el temps, entre d’altres.

Chinaka Hodge (Snowpierce) és l’escriptora principal de Ironheart. Estarà dirigida per Sam Bailey i Angela Barnes, amb la producció executiva de Ryan Coogler a través de la seva productora Proximity.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada